La gran lluita de l'home del temps de TVE, Martín Barreiro, contra el coronavirus

«Han estat molts dies de símptomes, de dolors i d'incertesa», confessa el meteoròleg Martín Barreiro

Martín Barreiro, home de el temps de TVE
El meteoròleg Martín Barreiro confessa que ha superat el coronavirus després de dos mesos lluitant contra la malaltia | TVE

Martín Barreiro, home del temps de 'TVE', ha reconegut en les seves xarxes socials que ho ha passat malament per culpa de la pandèmia del coronavirus: «He passat el COVID-19. Ha estat molt dur», confessa el meteoròleg, que ha passat la malaltia amb la lògica preocupació d'Ana Mariño, la seva dona, i Martín i Julieta, els seus dos fills.

Per sort, tot ha quedat enrere i Martín Barreiro ha tornat a presentar 'El temps' després de més de dos mesos. «Han estat molts dies de símptomes, de dolors i d'incertesa. Ha estat molt dur. Gràcies a tots els que heu preguntat com estava. Avui torno a donar 'El temps'», diu el tuit que ha publicat al seu compte personal.

La recuperació del presentador gallec ha estat celebrada tant pels seus companys de 'TVE' com per amics i seguidors a les xarxes socials. A més, el meteoròleg ha rebut molts missatges d'ànim després de la publicació del seu tuit.

Martín Barreiro narra la seva dura lluita per superar el covid-19

Martín havia comentat a mitjans de març que estava intranquil després d'experimentar símptomes propis del coronavirus. «Després de sortir de treballar diumenge passat em vaig trobar malament. Vaig passar una matinada amb mal de coll, malestar general i amb una mica d'angoixa. Dilluns vaig trucar als telèfons designats i vaig esperar assistència. Es tractava d'una faringitis. Vaig decidir quedar-me a casa», explica el físic i especialista en oceanografia i climatologia.

Explica Martín que «quan se m'acabava la baixa, vaig acudir a centre de salut a seguir les consignes de la metgessa de capçalera. Seguint les instruccions que allà em van donar (mascareta, guants, gel, distàncies de seguretat...) vaig passar consulta. La metge em va dir que en el meu cas, encara amb una infecció respiratòria, no era convenient que m'incorporés a treballar», continua l''home del temps' de la cadena pública.

«Només puc mostrar admiració a tota la gent que des de fa ja molts dies està lluitant per frenar la propagació del COVID-19. Crec que hem de ser responsables i quedar-nos a casa», adverteix Barreiro.


Comentaris

envia el comentari