'Los Lobos' guanyen ‘Boom’ i s'emporten el premi més gran de la història

Els integrants de l'equip s'han emportat més de 6,6 milions d'euros
Los Lobos en 'Boom'
'Los Lobos' guanyen per fi el premi final de  'Boom' | Antena 3

Després de molt de temps lluitant  pel precisat pot del programa d’Antena 3 ‘Boom, per fi ‘Los Lobos’ ho han aconseguit. Valentín, Manu, Alberto i Erundino han pogut empotar-se més de 6,6 milions d’euros en respondre correctament totes les preguntes de la bomba final.

 

La notícia l’avança el diari ‘Marca’ i de moment no ha estat confirmada per Antena 3 i per tant no se sap quan es podrà veure a la televisió. El que si és segur és que el programa en què ‘Los Lobos’ es faran amb l’apreciat premi s’emetrà durant aquest estiu, però encara s’haurà d’esperar per tenir la data exacta.

 

Cal destacar que aquest dimecres 26 de juny, l’equip més conegut de ‘Boom’ celebrarà els seus 500 programes, un fet que els ha permès entrat al llibre Guinness dels Rècords. Tot va començar el 16 de maig del 2017, quan Manu, Valentín, Erundino i José Pinto, qui va morir el passat mes de febrer, van entrar a concursar a ‘Boom’, i des d’aquell moment no han parat d’aconseguir grans reptes, quedant-se moltes vegades a una pregunta del gran premi. Ara, per fi, s’han pogut alçar amb la victòria.

 

'Los Lobos' cumplen dos años en '¡Boom!'
'Los Lobos' celebraran aquest dimecres els seus 500 programes | Twitter
 

2.500.000 euros guanyats fins al moment

Després de l’entrega d’aquest passat divendres, ‘Los Lobos’ acumulen ja 2.519.100 euros, el que sumat als 4.095.000 euros que hi ha actualment al pot, el premi total acabarà sent de més de 6,6 milions d’euros. Es tracta per tant, del premi més alt atorgat per un concurs de televisió a tot el món. Mai abans cap altre concursant havia conegut una fita similar.

 

També et pot interessar...Comentaris
Da igual
Diario Marca, eres jilip...as, inútiles, qué quereis conseguir reventando algo así? Sois imb.c.les.

envia el comentari