Fotomuntatge de Lola Mencía, exconcursant de La Isla de las Tentaciones, y del logo de Supervivientes

Lola Mencía, de 'Supervivientes' i 'La Isla', a l'hospital pel seu aniversari

La jove va tenir un contratemps mentre celebrava el seu dia especial amb el seu xicot

Lola Mencía celebrava aquest cap de setmana el seu 25 aniversari amb un contratemps inesperat. I és que l'exconcursant de 'La Isla de las Tentaciones' i 'Supervivientes' va acabar diumenge passat a l'hospital.

La jove començava el dia de la millor manera possible, celebrant el seu dia especial amb magnificència. Així, tant ella com el seu noi van llogar un vaixell per passar una romàntica vetllada navegant per les platges de Benidorm.

Ella mateixa anava narrant tot a través de les seves xarxes socials als seus seguidors, com sempre sol fer. Tot semblava anar bé, segons el planejat per a la parella, però, la cosa no trigaria a torçar-se.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

I és que Lola li donava un ensurt a la seva parella a l'hora de fer-se una ferida al peu que no deixava de sagnar. Segons ella mateixa ha explicat posteriorment, el que hauria passat és que s'hauria fet un tall al peu quan va pujar al vaixell.

Aquest tall se l'hauria fet amb una de les hèlixs de la mateixa embarcació, a la part superior del peu, mentre pujava al transport. Així sembla, segons ella mateixa va explicar a través dels 'stories' d'Instagram, no semblava que fos res greu.

El tall, en realitat, no semblava ser res important. Però, el problema principal va ser que, malgrat no ser una ferida profunda o greu, no deixava de sagnar.

Per això, la parella va haver de cancel·lar el seu passeig en vaixell i anar fins a un centre hospitalari. Un cop al metge més proper, els professionals van poder atendre Lola. Ella mateixa va publicar després, al seu compte d'Instagram de nou, com es trobava.

Va ser llavors quan va explicar què li havia passat i la solució que li havien hagut de donar els metges.

«M'he fet una 'pupa' al peu, està tot bé, han estat tres puntets... Gairebé res. Però res, ha estat pujant a un vaixell, amb una hèlix m'he tallat el peu, però estic bé», escrivia al costat a una imatge de les cures.

Així doncs, com ella mateixa explicava, finalment li van haver de posar alguns punts en aquesta zona del peu afectada per evitar que seguís sagnant i ajudar que es tanqués.

Per sort, tot va quedar en això, només un ensurt que va fastiguejar una mica el dia del seu aniversari. I no només a ella, també al seu noi, ja que tots dos gaudien d'una tranquil·la jornada en parella quan tot va succeir.

De fet, la mateixa Lola va compartir amb els seus seguidors una fotografia del seu noi a les seves xarxes en què se'l veia amb la cara una mica desesperada. Ella descrivia la foto: «Fart de les meves desgràcies». Evidentment, tot això ho feia de broma.

Van poder seguir amb la celebració tot i l'ensurt

La part bona de tota aquesta història de Lola és que, per sort, la ferida no va ser massa greu. Precisament per això, després de sortir del metge, van poder continuar amb la celebració de parella.

Encara li quedava dia al dia i tots dos van decidir que el petit ensurt que s'havien endut no arruïnaria el dia de l'aniversari de Lola. Així doncs, van tornar a la platja i, fins i tot amb l'accident que acabaven de tenir, van decidir també provar les motos d'aigua.

Van gaudir, aquest cop sense més incidents, d'un passeig en motos d'aigua per les platges de Benidorm, i més tard van tenir un agradable dinar amb alguns amics. Tot això per celebrar el dia especial de Lola.