Lola Ortiz confessa que va patir maltractaments per una exparella

L'extronista de 'MYHV' ha explicat la seva història amb la intenció de poder ajudar a altres persones que s'hagin trobat en la seva mateixa situació

Lola Ortiz
Lola Ortiz ha explicat el dur moment que va patir amb la seva exparella | Mtmad

Lola Ortiz és una de les extronistes de 'MYHYV' més conegudes i estimades per part dels espectadors del programa. És tal la seva popularitat que la jove disposa d'un canal a Mtmad. En aquest espai, Lola parla del seu dia a dia, de les seves preocupacions i, en aquest cas, també d'un dels episodis més durs de la seva vida.

Amb només 18 anys, Lola va patir maltractaments per part de la seva parella i s'ha atrevit a explicar-ho amb l'objectiu d'ajudar a totes aquelles persones que puguin estar passant per una situació semblant. Tal com explica l'extronista, res feia sospitar a l'inici de la seva relació que les coses acabarien tan malament.

Atacs de gelosia

Els atacs de gelosia de la seva llavors parella van començar a ser cada vegada més forts, fins al punt d'insultar greument a la noia. Un dels primers episodis va tenir lloc quan Lola va anar al treball en el cotxe d'uns amics que s'havia trobat pel camí. La seva parella, en assabentar-se, no va dubtar a dir-li que: «Ets una guarra que segur que t'has baixat i els hi has llepat als dos». Tot i aquesta desagradable i desafortunada acusació, Lola va decidir seguir amb la relació, ja que llavors confessa que era molt dèbil i que ell la tenia totalment anul·lada.

En aquesta línia, l'extronista explica que en aquella època patia molt sovint d'infeccions d'orina, fins que un dia els metges li van dir que si tenia relacions sexuals amb moltes persones diferents. Ella va respondre que no i, davant això, els metges van plantejar-li la possibilitat que potser era la seva parella la qual s'estava veient amb altres noies. 

Lola Ortiz
L'extronista de 'MYHYV' espera que això ajudi a altres persones | Mtmad

 

La confirmació de les sospites i l'inici del final

Finalment, Lola va poder confirmar que, efectivament, el noi li estava sent infidel. Va ser en aquest punt quan va decidir acabar amb la relació i pensar «què collons estic fent amb la meva vida aguantant a un fill de puta que em diu puta i guarra?». Per sort, Lola va poder sortir d'aquella terrible situació i, per aquest motiu, diu que: «Si us passa alguna cosa així, heu d'explicar-ho, heu de demanar ajuda perquè és molt difícil sortir sola d'això». Sens dubte, Lola ha demostrat ser una noia forta, valenta i tot un exemple de lluita i superació.

També et poden interessar...


Comentaris

envia el comentari