Imatge dels actors infantils de la sèrie Los Serrano que van formar un grup musical anomenat SJK

Boliche, de 'Los Serrano', ja no és com el recordes: la foto del seu gran canvi

El jove ha experimentat un gran canvi físic

'Los Serrano' va ser una d'aquelles sèries que va marcar a tota una generació. Els seus entranyables personatges van aconseguir arribar al cor de milers de persones, que encara avui dia recorden les vivències d'una de les famílies més estimades de la televisió.

'Los Serrano' explicava la història d'una família de classe mitjana composta per Diego Serrano (Antonio Resines) i els seus tres fills: Marcos, Guille i Curro.

No obstant això, les seves vides es posen cap per avall després que Diego decideixi casar-se amb la seva segona dona, Lucía (Belén Rueda), que alhora té dues filles, Eva i Teté. Una cosa que va donar peu a un munt d'embolics i entramats.

els Serrano
La sèrie 'Los Serrano' va tenir molt èxit a principis dels 2000 | agències

I va ser tal l'èxit de la sèrie, que fins i tot va arribar a traspassar fronteres emetent-se en països com Polònia, França, Finlàndia, Sèrbia, Eslovènia, Bòsnia, Montenegro, Macedònia del Nord, Romania o Rússia. A més a més de països sud-americans.

Així mateix, els protagonistes infantils van arribar a fundar un grup musical anomenat Santa Justa Klan (SJK). Aquest estava compost per Víctor Elías (Guille), Natalia Sánchez (Teté), Andrés de la Cruz (Boliche) i Adrián Rodríguez (DVD). I qui no ha cantat alguna vegada allò de 'A toda mecha'?

El grup arribava a fer fins i tot una gira nacional que canviaria per sempre les seves vides. Una cosa que els seus protagonistes recorden amb gran afecte, tal com compartia Natalia a les seves xarxes socials.

«Avui m'he trobat amb aquesta relíquia en una caixa. És el primer i segon disc de SJK, any 2005 i 2006. Vam obtenir 2 discos d'or (quan eren 50.000 còpies venudes) i un platí (100.000) i m'ha entrat una nostàlgia terrible», assenyalava al costat de les portades dels discos.

«No he pogut evitar recordar la sensació tan increïble, tan viva, que era sortir a l'escenari a lliurar en cos i ànima. L'energia que es creava, l'expectació, els nervis abans de sortir i tantes i tantes històries que van ocórrer a la gira», explicava l'actriu recordant aquests temps.

D'altra banda, els seus companys no dubtaven a compartir aquesta mateixa sensació de nostàlgia. «Quina meravella», li escrivia Víctor, amb qui segueix mantenint una gran relació d'amistat. De fet, ell coneix als fills de Natalia i es considera pràcticament el seu 'oncle adoptiu'.

Tal com assegura l'actriu, «tant n'és el temps que hagi passat sense veure'ns. Sempre que ho fem, és com si ens haguéssim vist el dia anterior».

«Quina gran sort vaig tenir que la vida em posés en el teu camí i a tu al meu i, sobretot, sobretot, que ho segueixi fent. T'estimo, 'Pichu'. Ens han faltat hores, però les recuperarem!», li escrivia després un dels seus retrobaments.

«Va ser increïble», comentava també Adrián Rodríguez, la carrera ha estat d'allò més fructífera. No obstant això, de qui se sap poc o més aviat res és d'un dels personatges més recordats de 'Los Serrano': Boliche.

El gran canvi físic que ha experimentat Boliche

Molts el recorden encara com aquell amic grassonet de Guille que sempre li ficava en embolics. Però, tanmateix, el temps ha fet efecte en el jove, que actualment llueix irreconeixible.

Andrés de la Cruz, l'actor que interpretava a Boliche, va decidir deixar el món de la interpretació un cop finalitzada la sèrie i seguir per un altre camí.

El gran canvi d'Andrés de la Creu
Andrés de la Cruz, Boliche, llueix irreconeixible | Xarxes Socials

Encara que va arribar a participar en altres ficcions com a 'Raquel busca su sitio', 'El cielo abierto' o 'La comunidad'. No obstant això, el jove, que ara té 35 anys, segueix molt vinculat al món de l'espectacle, encara que des d'una altra perspectiva.

De fet, De la Cruz ara és tècnic de postproducció a l'Escola de Cinematografia i de l'Audiovisual de la Comunitat de Madrid. Una cosa del qual presumeix amb orgull a Twitter.

I ja no només això, sinó que el canvi físic que ha experimentat és brutal, amb una aparença actual tirant gairebé a l'estil rocker i punk. D'altra banda, els seus antics companys de SJK tampoc es queden enrere, com és el cas d'Adrián Rodríguez, que ara és pur múscul.

Sí, perquè l'actor no dubta a presumir d'un cos d'escàndol i els seus seguidors es fonen cada vegada que puja una imatge a les seves xarxes socials. «Es pot estar més bo?», li comenten.