Luis Lorenzo a 'La que se avecina'

L'actor Luis Lorenzo, detingut per la mort d'una dona a Madrid

Luis Lorenzo ha passat a disposició judicial amb la seva dona

Luis Lorenzo, de 57 anys, és un actor i presentador molt conegut del nostre país. I és que ha participat en programes com 'Hola Rafaella!' i en sèries com 'Al salir de clase'. Però avui no és notícia per la feina, ho és perquè ha estat detingut per la seva presumpta implicació en l'assassinat d'una dona.

El mitjà El Confidencial és el que ha donat en exclusiva aquesta notícia que ha sorprès tothom. Ningú no podia imaginar que ell i la seva dona, Arancha, estarien acusats d'haver enverinat la tieta d'ella per heretar el seu patrimoni.

Luis Lorenzo, implicat en un cas d'assassinat

L'actor madrileny, que també va formar part de la sèrie 'La que se avecina', ha saltat avui a l'actualitat. Ho ha fet en revelar-se que està involucrat, juntament amb la seva dona, amb la mort de la tieta d'ella, Isabel. Una mort per enverinament que està sent investigada.

Luis Lorenzo
Luis Lorenzo, involucrat en un assassinat | YouTube (Cuerpos Perfectos TV)

Els fets es remunten al març del 2021 quan Arancha va decidir convidar la seva citada tia, resident a Astúries, a viure amb ella i amb el seu marit a Rivas, Madrid. La dona, com que estava sola i en edat avançada, va acceptar i va començar a residir a casa de la família.

Aquesta situació, però, va generar les sospites del germà d'Isabel, José. Sí, perquè quan la trucava per telèfon el matrimoni ho impedia. Per això, l'home va decidir interposar una denúncia per desaparició.

La denúncia va propiciar que la Guàrdia Civil de Madrid es dirigís al domicili de Lorenzo i preguntés per l'anciana. Ell va reconèixer que vivia amb ells, però els va negar l'accés a la vivenda si no era amb una ordre judicial. Aquí va quedar tot.

El juny de l'any passat, després d'haver-li diagnosticat demència, l'anciana va morir per causa natural, segons un simple document mèdic. I les seves restes van ser enviades fins a Astúries, la seva terra natal, per ser enterrades. Tot va resultar molt sospitós per a José, que va recórrer a la justícia perquè se li fes l'autòpsia a la seva germana.

Finalment, va aconseguir el seu propòsit i així es va descobrir que la dona presentava al seu cos dosis molt elevades de metalls pesants. Aquests havien estat els veritables causants de la seva mort, és a dir, que va morir enverinada.

Luis Lorenzo, sota sospita

Després de descobrir la veritable causa de la mort d'Isabel, es va obrir la investigació pertinent. I aquesta ha permès descobrir que durant l'estada de la dona a casa de la seva neboda va arribar a gastar sospitosament fins a 30.000 €. Això no és tot, ja que s'ha esbrinat que, poc abans de morir, va canviar el testament i va deixar Arancha com a principal beneficiària.

Un home lligat de mans després de ser detingut
Luis Lorenzo va ser detingut després dels fets.   | Istock

Després d'aquestes indagacions, s'ha procedit a paralitzar l'herència i a enregistrar la casa del matrimoni. Així mateix, Lorenzo i la seva dona han estat detinguts i posats a disposició judicial.