La informació que ha callat Lydia Lozano i ara la pot deixar sense feina

La col·laboradora estrella de 'Sálvame'es va a veure implicada en un tema molt tèrbol, que podria acabar amb el seu rigor periodístic

Ja ens van advertir que l'emissió del documental 'Rocío, contar la verdad para seguir viva' donaria un tomb per complet al món del cor i que ens obligaria a tots a canviar la nostra opinió sobre alguns temes de la premsa rosa, i que ara hauríem de començar a veure-les des d'un altre angle.

En un primer moment, tots vam creure que els principals perjudicats o beneficiats serien Rocío Carrasco i Antonio David Flores, però, ahir, vam poder comprovar que les bales estan arribant a personatges secundaris i que també veuran com la seva imatge pública també es fa miques.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Durant molts anys, Antonio David Flores ha comptat amb la convivència de molts periodistes, fotògrafs i col·laboradors de televisió que l'han ajudat a explicar la història a través de la seva perspectiva. Ara, molts ho han admès i altres intenten passar de costat per intentar que no els esquitxi tot aquest assumpte tan lleig.

Ahir a la tarda, 'Sálvame' va començar la seva emissió anunciant que tenien en el seu poder unes cintes molt reveladores, que demostrarien de nou les hàbils pràctiques d'Antonio David Flores. Concretament, es tracta d'unes gravacions d'àudio que es van gravar l'any 1999 i que les fan especials per dos motius diferents; el primer, que van ser gravades per Antonio David, i el segon motiu, que l'objectiu d'aquestes gravacions eren Rocío Jurado, gravada a casa seva.

Pel que sembla, una antiga empleada d'Antonio David sabia de l'existència d'aquests enregistraments, els mateixos que pel que sembla, l'excol·laborador de 'Sálvame' va utilitzar per a transferir-li dades confidencials a una revista de l'època, i que es va dedicar a enfonsar fins al final a la cantant. El que sabem és que els enregistraments es compten per desenes, i hi ha moltes hores de gravació i que segons sembla, Flores va utilitzar per intentar destapar dades que Jurado revelava quan creia que era a la intimitat de casa i interactuant amb persones molt properes a ella.

Això de per si ja és molt lleig, però ho és encara més quan hem descobert el que s'amaga darrere de tota aquesta estratègia. Raquel, l'extreballadora d'Antonio David, va acudir a 'Sálvame' per destapar que hi ha una col·laboradora del programa que, suposadament, era coneixedora d'aquests enregistraments a Rocío Jurado i que, a més, ha escoltat alguna d'aquestes cintes.

Lydia Lozano quedarà molt malament

Lydia Lozano ha estat l'assenyalada per la convidada de 'Sálvame', qui assegura que, des de fa molts anys, la canària és coneixedora d'aquest contingut tan delicat i que no li va arribar per part del seu company del programa. Pel que sembla, Lozano va rebre aquestes cintes per part de la mateixa Raquel, però, fins al dia d'avui, Lydia no ha fet referència a aquestes cintes, ni tan sols quan ha vist que Antonio David la volia enfonsar per altres assumptes.

Per què s'ha callat aquesta dada la col·laboradora? Sigui com sigui, haurà de ser ella qui doni les explicacions corresponents quan torni al seu programa. I és que no ha agradat massa que la col·laboradora hagi callat informacions tan crucials com aquestes i que serveixen per definir molt bé els estratagemes d'Antonio David Flores.

Un altre dels assumptes que resulta interessants és saber, si Antonio David Flores sabia que la seva companya era coneixedora d'aquest contingut inèdit, i si ho sabia, què li feia creure que aquesta li guardaria el secret. De moment desconeixem el contingut explícit d'aquestes cintes i segurament mai ho sabrem, ja que d'emetre's en televisió podria convertir-se en un problema molt gran per a la cadena que els doni sortida, ja que s'entén que tot aquest material s'ha gravat dins d'un habitatge i sense el consentiment de les parts.


Comentaris

envia el comentari