Lydia Lozano fingeix unes vacances de somni que no són reals

La col·laboradora es troba gaudint d'uns dies de descans a Eivissa

Lydia Lozano en arxiu al plató de Sálvame
Lydia hauria fingit unes vacances més luxoses | Mediaset

Les xarxes socials i l’aparició de les ‘influencers’ han fet que molts dels seus usuaris hagin començat a exagerar les seves vivències per a fer-les més atractives a ulls dels seus seguidors. Segurament alguns volen fer creure que els seus plats de menjar, els seus viatges i les seves vivències són de primer nivell, quan en realitat la ficció va molt més allà que el que està passant a la vida real.

Ara bé, lluny del que es podria pensar, això no només passa amb les persones anònimes, sinó que els famosos també acostumen a muntar-se les seves pròpies pel·lícules, i a vegades, fins i tot acaben sent enxampats en importants embolics.

El dimecres una revista posava en portada a Lydia Lozano gaudint de les seves vacances en la coberta d'un luxós iot a Eivissa. En concret, el vaixell estaria valorat en set milions d'euros i es llogaria per sis mil euros al dia, ara el seu propi programa, 'Sálvame', ha decidit desemmascarar a una de les seves col·laboradores més mediàtiques, qui hauria fingit un viatge que era molt més senzill del que ens ha volgut mostrar.

Aquesta tarda el programa ha destapat que la col·laboradora es trobava en aquest luxós vaixell perquè havia estat convidada a l'aniversari d'una persona molt important. Sembla que és un conegut amb qui hi hauria parlat poques vegades, però que li hauria servit per a poder participar en aquesta jornada tan especial. La invitació era només per a un dia i no per a diversos dies com s'havia especulat en un primer moment.

La realitat de l'estada de Lydia Lozano a Eivissa

El dia a bord d'aquest luxós iot quedaria en una anècdota de les vacances de la col·laboradora a Eivissa. Segons han puntualitzat els seus companys, Lozano és una persona molt estalviadora i per això creuen que haurà optat per una estada molt senzilla.

Segons ha apuntat el programa, Lydia podria haver-se allotjat en un apartament turístic molt senzill i amb activitats molt econòmiques a l'illa, com esmorzars i sopars en restaurants d'allò més normals i que per a res s'allunyarien de les vacances que podríem fer qualsevol de nosaltres.


Comentaris

envia el comentari