Ana Rosa Quintana al seu programa de Telecinco

Ana Rosa es queda sense paraules: «Tant de bo no surtin els fills de Pablo Iglesias de l'hospital»

El cofundador de Podem, Juan Carlos Monedero, ha afirmat que «gent de Vox ha dit que tant de bo no sortissin de l'hospital»

La tertúlia de polítics de 'El programa de Ana Rosa' ha tornat a estar plena de polèmica en el matí d'aquest divendres, 2 d'octubre. En aquesta ocasió, la baralla l'han protagonitzada Juan Carlos Monedero, fundador de Podemos, i Macarena Olona, diputada de Vox al Congrés.

Els polítics parlaven sobre l'absència del rei fa una setmana a Barcelona després que el govern de Sánchez digués que ho feia per a «garantir la seguretat i la convivència». Olona ha tret una fotografia dels altercats a Catalunya per a comentar que amb aquest govern també hi havia altercats.

«Olona converteix aquest plató en...no sé. Ensenyant fotos de violència com si no estiguéssim en horari infantil», ha començat Monedero, qui segons després ha revelat en el debat la notícia sobre l'hospitalització dels fills petits d'Irene Montero i Pablo Iglesias per a atacar a Vox.

«Ets un indecent i als nens, pocavergonya, cal deixar-los al marge»

«Aquesta setmana, quan han ingressat als fills d'Irene Montero i Pablo Iglesias, gent del seu partit ha dit que tant de bo no sortissin de l'hospital», ha contestat el fundador de Podemos.

Macarena Olona ha reaccionat de manera brusca: «Això és mentida! Ets un mentider i un indecent amb les mans tacades de corrupció i de narcodictadura. Ets un indecent i als nens, pocavergonya, cal deixar-los al marge», ha dit la diputada, molt enfadada. «Deixeu d'usar als fills de Pablo Iglesias i Irene Montero. Deixeu als nens i les vides privades al marge», ha assenyalat.

«Aquesta senyora que no m'insulti, que es creu que Espanya és seva, com durant 40 anys de franquisme. Ja no és seva», ha dit Moneder. «Però si jo vaig néixer en el 79!, què m'està comptant?», ha sentenciat Olona.

«La gent que vota al seu partit, que té el seu Twitter ple de banderes d'Espanya, diu que tant de bo que no surtin aquests nens de l'hospital», ha assegurat Moneder. «Però qui ha dit això?», ha preguntat Ana Rosa Quintana. «Molts votants de Vox», ha respost de nou Monedero, qui, en un principi, amb clares intencions, ha donat a entendre amb les seves paraules que eren membres del partit, i no part de l'electorat, els qui desitjaven que els fills del vicepresident no sortissin de l'hospital.