YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

La malaltia que ha allunyat 'Trancas' de 'El Hormiguero': Deixa sol 'Barrancas'

La Covid-19 confina a una de les formigues del programa

Imatge del programa de Pablo Motos El Hormiguero amb les formigues Trancas i Barrancas en primer pla
'Trancas' i 'Barrancas' són les formigues del programa de Pablo Motos a Antena 3 | GTRES

L'últim programa de 'El Hormiguero' ha patit una absència insòlita al plató d'Antena 3. La formiga 'Trancas', reconeguda per tenir només una cella, no ha pogut assistir al programa. Així doncs, Pablo Motos ha hagut d'entrevistar a Juan del Val, que ha anat al plató per presentar la seva nova novel·la, amb l'única companyia de 'Barrancas'.

La malaltia que manté a 'Trancas' allunyat de 'El Hormiguero'

En acabar l'entrevista amb Juan del Val, marit de la col·laboradora Núria Roca, Pablo Motos ha volgut agrair la presència de totes les persones del públic.

El presentador és conscient del que suposa desplaçar-se per Madrid amb els obstacles que ha deixat el temporal Filomena i, per descomptat, la pandèmia de la Covid-19. 

«Entre unes coses i altres, estem fent el programa amb la ciutat (Madrid) que sembla que estiguem en guerra. Sou genials. Cal molt valor per arribar a aquest carrer, que és una pista de patinatge», ha agraït Pablo Motos a tot el públic abans d'explicar una notícia que ha decebut a molts seguidors del programa.

El presentador d'Antena 3, com és habitual, ha presentat a les formigues, tot i que en aquesta ocasió només ha aparegut 'Barrancas'. Pablo Motos ha explicat que 'Trancas' no ha pogut arribar a plató per la Covid-19, és a dir, el presentador de televisió Juan Ibáñez es mantindrà allunyat de 'El Hormiguero' durant diversos dies. Ara bé, no s'ha confrimat que Ibáñez hagi estat positiu en Covid-19, però prefereixen prevenir i esperar els resultats.

'Barrancas' es queda sol a 'El Hormiguero': 'Trancas' està de quarantena

Tot i que Juan Ibáñez ('Trancas') no té els resultats i no sap si és positiu en Covid-19, ha pres la decisió d'autoconfinar-se perquè ha estat en contacte amb un positiu. «Trancas ha estat en contacte amb una persona positiva en Covid-19 i ha decidit autoconfinar-se, així que durant uns dies Barrancas estarà sol», ha explicat Pablo Motos.

«Com sempre, Pablo, sempre estic molt sol», ha fet broma 'Barrancas' presumint del seu sentit de l'humor. D'aquesta manera, 'Barrancas', Damián Mollá, tindrà tota la pressió durant els pròxims programes. 

Juan Ibáñez no apareix al programa per segona vegada

L'absència d'una formiga de 'El Hormiguero' és una situació insòlita, però aquesta no ha estat la primera vegada. Cal recordar que durant el passat mes d'abril, en ple confinament per la pandèmia, 'Trancas' es va absentar per primera vegada en la història del programa.

En aquella ocasió, l'absència de Juan Ibáñez va ser per motius personals, pel que va poder reincorporar-se al programa ràpidament. Fins llavors, mai s'havia gravat el programa amb una sola formiga. Fins i tot en alguns programes especials hem pogut veure a una tercera formiga, Petancas. 

Juan Ibáñez també posa veu a Petancas, la formiga més grassoneta amb cap gran i quatre dents que li encanta ser el centre d'atenció.


Comentaris

envia el comentari