La malaltia de Lucía Dominguín, motiu per no seguir a 'Masterchef Celebrity'

La germana de Miguel Bosé va ser expulsada del programa per culpa de la patologia que pateix des de fa anys

Lucía Dominguín a un photocall d'Inditex i l'Oreal
A Lucía Dominguín li falten els sentits del gust i l'olfacte | GTRES

Lucía Dominguín s'acomiadava de 'Masterchef Celebrity' després d'haver estat expulsada dimarts passat, 20 d'octubre. La germana de Miguel Bosé no va aconseguir superar la prova final i va acabar abandonant el programa junt amb Pedro Delgado. Va ser una nit tensa, on vam conèixer la malaltia que pateix Lucía Dominguín i que va provocar la seva expulsió.

Lucía Dominguín, totalment enfonsada

La nit va començar a complicar-se en la prova d'exteriors, quan els aspirants havien de cuinar al 'xiringuito' Carbones 13, regentat per Santi Carbones i l'actriu Raquel Meroño. Finalment va ser Lucía Dominguín la qual va acabar en la ronda d'eliminació, on es va veure superada per la prova i va acabar sent expulsada del programa. Però en el seu cas, que no pogués completar amb èxit el repte, està justificat, a causa de la patologia que pateix des de fa anys.

La prova en qüestió es tractava de recrear unes postres que els concursants havien tingut l'oportunitat de tastar minuts abans, però amb els ulls tapats. Els aspirants havien d'utilitzar els seus sentits per conèixer els ingredients necessaris per elaborar el plat. Efectivament, el fet de no tenir recepta i partir únicament del gust i l'olfacte, va ser el que va condemnar la germana de Miguel Bosé a l'expulsió. Durant el preparat, Lucía es va veure saturada i incapaç d'encertar els ingredients necessaris. «Estic bloquejada. No puc amb això», va dir mentre trencava a plorar.

Lucía Dominguín estava completament superada per la pressió, però sobretot pel problema que porta arrossegant des de fa anys i que, fins ara, no li havia suposat un entrebanc. La seva malaltia mai li ha impedit viure amb normalitat, però a 'Masterchef' tot ha estat diferent. Lucía pateix una alteració olfactiva que li impedeix percebre les olors i, amb això, el 100% dels sabors, ja que el sentit de l'olfacte i el gust estan lligats.

Va ser un fort refredat el que li va provocar la pèrdua de l'olfacte i el gust. D'això fa sis anys i cada dia Lucía lluita per recuperar-los. «Vaig perdre l'olfacte fa sis anys. Jo mai he estat malalta, però em van baixar les defenses. Ho estic recuperant gràcies a l'homeopatia i l'acupuntura», va explicar en anteriors capítols.

La filla de Lucía Bosé s'ha defensat molt bé a les cuines de 'Masterchef', tot i que sempre hi ha hagut algunes imperfeccions en els seus plats, atès que la seva falta de gust li impedia corregir alguns errors. No obstant això, l'última prova ha estat un autèntic repte per a la seva malaltia, que finalment no ha aconseguit superar.


Comentaris
Àngels
No és la única que ha tingut la mala sort de perdre l'olfacte, no haver-se presentat. No val fer-se la penes. El programa, molt dur, l'ha superada, no ha suportat la tensió. S'ha de saber perdre i sobra justificar-se.

envia el comentari