Primer pla de José Luis Gil amb mig somriure

Xàfec per a José Luis Gil mentre es recupera a casa

José Luis Gil, desolat després de les males notícies que ha rebut aquest dilluns

José Luis Gil, també conegut com a Enrique Pastor a la sèrie 'La que se avecina', ha rebut una terrible garrotada en les últimes hores.

L'actor va patir un ictus fa tres mesos del qual se segueix recuperant al seu domicili. La seva recepta per recuperar la vida normal és descansar i seguir les indicacions dels metges.

Però no s'esperava que, en les darreres hores, l'audiència de la sèrie que tants èxits li ha proporcionat li donés l'esquena d'aquesta manera tan contundent.

'La que se avecina' va tornar a la graella de Telecinco fa una setmana, substituint el programa d'entrevistes dels dissabtes 'Mi casa es la tuya'. Amb tot, la producció de Mediaset ha vist com un altre espai veterà de televisió els ha passat per l'esquerra.

José Luis Gil, testimoni del fracàs de 'La que se avecina'

Les audiències del dilluns 14 de març han estat definitives a l'hora de valorar les preferències dels espectadors. Contra tot pronòstic, van preferir apostar per la cadena d'Atresmedia en detriment de Telecinco.

José Luis Gil actuant a 'La que se avecina'
José Luis Gil ha rebut la pitjor notícia possible en forma de fluixes audiències. | Europa Press 

El cas és que 'La que se avecina' va avançar el seu horari, a diferència de la setmana anterior. El motiu és la cancel·lació dels programes informatius sobre Ucraïna amb Ana Terradillos.

En aquesta ocasió, va arribar a un 11 % de quota amb 1.600.000 espectadors. La veritat és que ha perdut 99.000 espectadors, però la diferència d'horaris baixa la quota en 4,5 punts respecte a dilluns passat. Suposa el seu mínim històric en quota, fet que preocupa els caps de Mediaset.

Amb tot, el programa d'Antena 3 gairebé duplica la sèrie dirigida per Alberto Caballero. A la franja entre les 22:00 i les 22:54 hores, 'El Hormiguero' arriba a un 17,8 % amb 2.937.000 espectadors. Mentre que 'La que se avecina' es queda amb un 9 % i 1.481.000 espectadors.

Mentrestant, a la franja 23:00 a 01:00 hores, amb l'emissió de 'Inocentes' i 'La que se avecina', la sèrie turca va aconseguir un avantatge de 0,4 dècimes i 4.000 espectadors.

'El Hormiguero' escombra a 'La que se avecina'

Aquest dilluns, Antena 3 patia un contratemps: Pablo Motos havia donat positiu per coronavirus. Per tant, el comunicador de Requena no es va poder posar al capdavant de 'El Hormiguero'.

Com ja va passar fa un any, Nuria Roca va agafar les regnes del programa. El públic els ha donat tot el suport a la tornada de la valenciana com a presentadora.

Nuria Roca al plató de 'El Hormiguero'.
Pablo Motos va ser substituït per Nuria Roca després de donar positiu a coronavirus. | Atresmedia 

A nivell d'audiències, 'El Hormiguero' va liderar la seva franja amb un 16,2 % i 2.691.000 espectadors. Així es reflecteix en les dades de Kantar Media exposades per Barlovento Comunicación, GECA i Dos30.

Aquest dilluns, Ernesto Sevilla i Arturo Valls van ser els convidats de l'espai d'Antena 3 i van acudir a presentar la pel·lícula de 'Cámera Café'.

Clatellada per als responsables de la ficció de Telecinco

Al seu torn, el programa més vist de dilluns va ser 'Pasapalabra', amb un 22,7 % de quota de pantalla i 2.962.000 espectadors de mitjana. No queda gaire lluny Antena 3, amb Noticias 2, que va ser l'informatiu més seguit, amb el 18,9 % de share i 2.940.000 espectadors.

Imatge promocional de La Que se Avecina amb els actors José Luis Gil, Jordi Sánchez i Luis Merlos
José Luis Gil en una imatge promocional de la nova temporada de 'La que se avecina'. | Mediaset 

Sens dubte, un cop inesperat per a José Luis Gil i tot l'equip de la sèrie que ha quedat enrere en audiències. Una cosa que estaven molt poc acostumats a veure els responsables de la ficció de Telecinco en els darrers anys.

Mentrestant, José Luis Gil continua amb el seu tractament per recuperar-se les seqüeles que de l'ictus que li ha canviat la vida en pocs mesos.