IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

La mare de José Antonio Avilés, molt enfadada amb Telecinco per aquest lleig gest

Jordi González ha acabat tallant la trucada

Jordi González al plató del debat de 'Supervivientes'
Jordi González presenta el debat de 'Supervivientes' | Telecinco

L'actual realitat de país està portant al fet que els programes de televisió s'hagin d'adaptar a les normatives de seguretat, limitant així la presència de persones en plató i apostant així per les trucades de vídeo que haurien de servir per justificar aquestes absències.

En el cas de 'Supervivientes' aquesta situació ha donat lloc a una compromesa situació. Mentre que alguns concursants tenien al seu defensor en plató, José Antonio Avilés no ha comptat amb cap persona que el defensés en plató, tot i ser un dels més grans protagonistes de la nit.

Aquesta situació s'ha donat perquè la seva mare es troba confinada a casa seva i no està acudint als platós per mantenir així el confinament establert pel govern.

Per la seva banda, Jordi González ha començat el programa lamentant que no hi hagués cap persona defensant el periodista a plató, però ha afegit que segur que entre els seus col·laboradors es trobava algun que donés la cara pel col·laborador de 'Viva la vida'.

Quan faltaven deu minuts perquè acabés la gala, González sorprenia dient que tenien a la mare d'Avilés per videotrucada i que volia entrar per defensar al seu fill. La crida ha acabat de la pitjor de les maneres possibles.

Tallen en sec a la mare d'Avilés i aquesta s'enfada

Mentre la mare de José Antonio demanava poder expressar-se amb tranquil·litat, González li ficava pressa i li anunciava que l'anomenada seria curta perquè se'ls acabava el temps de programa. Al cap de pocs minuts d'intervenció el presentador la tallava i li deia que havien d'acomiadar perquè ja no quedava més temps.

Alhora, la mare del concursant es molestava i deia que no entenia les normes del programa i tampoc entenia que la convidessin a participar si després només anaven a donar-li pocs minuts per poder expressar-se.


Comentaris

envia el comentari