YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

La famosa de Telecinco que va estar a punt de perdre la vida a l'UCI

Ella mateixa explica que ha passat «molta por»

David Menaza i Mónica Guerrero, concursants de la primera edició de ‘La casa de tu vida’ de Telecinco
David Menaza i Mónica 'La verge' van participar en la primera edició de 'La casa de tu vida'| Telecinco

Mentre el coronavirus és el tema del moment i la malaltia que més gent està afectant actualment, hi ha moltes persones que continuen lluitant les seves pròpies batalles. És el cas d'una coneguda concursant de 'realitys shows', que ha confessat que es troba en un moment molt complicat de la seva vida perquè la seva mare està patint «entre la vida i la mort».

Mónica de 'La casa de tu vida'

Els seguidors de Telecinco recordaran 'La casa de tu vida', un reality que consistia en diverses parelles que havien de construir una casa i, alhora, conviure junts. Els guanyadors adquirien la casa, valorada en 790.000 euros. 

Mónica 'la verge' va ser un dels personatges més populars de moment, arribant a ocupar moltes hores als platós de televisió i la cara més reconeguda de Telecinco en aquella època. Quan va acabar el concurs, tant ella com els seus pares, Carmen i Rufino es van fer molt famosos.

Carmen es recupera favorablement

Fa algunes setmanes, 'Cotilleos' va informar que la mare de Mònica es trobava passant un delicat moment de salut, i ha estat ara quan el citat mitjà ha confirmat que Carmen, mare de l'ex concursant de 'realitiy', es troba entre la vida i la mort.

La mateixa Carmen ha revelat a 'Cotilleos' que acaba de sortir de l'UCI després d'estar ingressada durant les últimes setmanes. «Estic viva de miracle», ha confessat la mare de Mónica a l'esmentat mitjà. La dona va haver de ser hospitalitzada arran d'una infecció que es va complicar i que va arribar a afectar el seu ronyó. Afortunadament, ja ha passat a planta i es recupera de forma favorable.

Imatge Carmen, mare de Mónica 'la virgen' en un plató de televisió
Carmen ja ha sortit de l'UCI | Telecinco

És cert que Mònica no va aconseguir arribar a la final de 'La casa de la teva vida', un programa mític de Telecinco. Malgrat això, la concursant i els seus pares van protagonitzar alguns dels moments més recordats d'aquella època televisiva. Tal va ser l'enrenou, que en diverses ocasions van acudir al plató de 'La noria', el popular programa de cor presentat per Jordi González.

La tragèdia familiar

Després del seu èxit ara fa més d'una dècada, la família ha caigut en l'anonimat. Desgraciadament, ara estan passant un moment molt complicat de les seves vides. Així ho confessa Carmen a 'Cotilleos', afirmant que ho ha passat «realment malament» i ha tingut «molta por». 

La mare de Mónica'la verge' compta amb el suport incondicional del seu marit Rufino, qui no s'ha separat d'ella en cap moment. Així, juntament amb la seva filla, són els seus pilars fonamentals per superar aquest  mal tràngol.


Comentaris

envia el comentari