Rosario i Álvaro, parella de 'La isla de las tentaciones 4'

«Ets bona persona a estones»: Charo, la mare de Rosario, trenca la relació amb Álvaro

'La isla de las tentaciones' ha arribat per fi a la foguera més esperada de la darrera edició

Per fi, 'La isla de las tentaciones' ha mostrat  l'esperada foguera entre Álvaro i Charo després de dues setmanes engreixant amb imatges els diferents programes del 'reality'.

«T'alegres de veure-la o què?». Amb aquestes paraules, la mare de Rosario entrava a la foguera amb moltes ganes de tenir un cara a cara amb el xicot de la seva filla. «Jo sempre m'alegro de veure't a tu», li va assegurar el jove una mica nerviós.

La mare de Rosario arribant a la foguera
La mare de Rosario arribant a la foguera| Telecinco

Tot i no conèixer el pas de la parella, Charo va arribar a República Dominicana amb la mosca darrere de l'orella: «Veurem si tindré jo la mateixa alegria».

En veure l'actitud de la seva sogra, Álvaro va voler saber si havia vist una mica del pas de la seva filla pel 'reality'. «Jo no he vist res, per això et dic», li va assegurar Charo. «Doncs és molt fort», li va avançar l'habitant de Vila Platja.

Incrèdula per tot el que estava escoltant, Charo va voler saber qui dels dos havia fallat abans a l'altre, però lluny de rebre la resposta que esperava, Álvaro li assegurava que la primera a ser infidel a 'La isla de las tentaciones' havia sigut ella.

«Per alguna cosa deu ser. Potser estava cansada, dic jo», va defensar Charo a la seva filla. «A part dels pals que m'emporto amb la meva xicota, m'emporto pals de la meva sogra també», va queixar-se Álvaro molt alterat.

Les primeres impressions d'Álvaro

Per conèixer el que li estava passant pel cap al participant de 'La isla de las tentaciones', la presentadora va dirigir-se directament a ell. «No m'ho esperava», va assegurar.

«El primer que he pensat és que és la mare de la meva xicota, i que ella sap que això no va entre tu i jo», va aclarir. «Però, jo com a mare, defensaré la meva filla», va respondre-li Charo.

Tot seguit, Sandra Barneda va voler saber si Álvaro l'havia decebut. «Jo crec que sí, potser m'equivoco, però la majoria de vegades ha fallat ell», va assegurar la convidada sense haver vist encara res del que va passar entre la parella.

«Què passaria si ha estat Rosario la que ha fallat primer?», li va preguntar Sandra Barneda. «Si ha estat ella, jo estaré al seu costat com a mare. Potser et demanaria perdó, però només sé», va respondre la dona.

Tot i haver confessat que entre ella i Álvaro sempre hi va haver una molt bona relació, la veritat és que per a Charo «hi ha hagut molts moments dolents en la relació». «He vist patir molt la meva filla. Jo li tinc afecte, però hi ha vegades que no me'n fio», va aclarir.

Charo veu imatges d'Álvaro

Tal com va confessar la mateixa Charo, tota aquesta situació li va posar una mica nerviosa perquè «no sap què és el que ha passat». Així que, per obrir boca, el programa va preparar un resum amb tots els moments més destacables d'Álvaro per 'La isla de las tentaciones'.

Imatge d'Álvaro de La isla de las tentaciones besant-se amb Sabela, una de les temptadores
Álvaro besant-se amb Sabela, la seva temptadora | TELECINCO

Tot i no haver estat el primer a ser deslleial a la seva parella, l'organització del 'reality' va decidir ensenyar primer a la convidada el moment en què el seu gendre cau en la temptació amb Sabela.

Assentint amb el cap, Charo no va estranyar-se de veure Álvaro al llit amb la seva temptadora. «Estàs a gust?», li va preguntar molt enfadada la mare de Rosario. «A gust també s'ha quedat la teva filla», li va retreure el jove.

«I tu dius que l'estimes, no? I jo m'ho crec...» li va retreure Charo. «Aquest sentiment està per dins. Crec que realment no saps què ha passat aquí i m'estàs jutjant per unes imatges que has vist», li va aclarir Álvaro.

«Tu no respectes la meva filla, així de clar. Si més no, tingues una mica de vergonya i calla la boca», va sentenciar Charo amb cara de pocs amics. «Jo sé que li agrada la festa, però respectar la meva filla, no l'ha respectada», va assegurar.

Després d'escoltar totes les crítiques que estava rebent per part de Charo, Álvaro no va poder contenir més la ràbia: «I ella m'ha respectat a mi? Ella ha fet el mateix que jo, però amb dos».

Arriba el torn de Rosario

Després d'una tensa topada amb Álvaro, Charo també va tenir l'oportunitat de veure algunes imatges de Rosario dins de 'La isla de las tentaciones'. Durant el primer vídeo, la sogra va poder veure els dos romanços de la seva filla dins de la Vila Paradís.

Primer pla de Rosario, participant de La isla de las tentaciones 4
Rosario a 'La Isla de las Tentaciones' | TELECINCO

«Ara què has de dir?», li va preguntar Álvaro després del visionament. «Que gaudiu, què vols que et digui?», li va respondre Charo molt orgullosa del que acabava de veure. «Doncs que gaudeixi, però a mi em perd», va sentenciar el fruiter.

Després de conèixer la situació de Rosario dins del programa, Sandra Barneda va voler saber què és el primer que va sentir Charo. «Hi ha alguna escena que no m'ha agradat, però d'altra banda, és jove i l'entenc perfectament», va assegurar tot seguit.

Però, a qui entén una mica menys és al seu gendre perquè considera que ell a fora ha gaudit tot allò que la seva filla no ha pogut. «Rosario està gaudint ara. Està farta de plorar pels racons, és així», va aclarir.

En veure que Charo no és capaç de posar-se al seu lloc, Álvaro va voler deixar clares quines han estat les seves intencions des del primer moment: «Aquí he vingut jo a fer-hi un exercici de confiança».

Tot i que estava intentant expressar-se de la millor manera possible, l'inquilí de Vila Platja no va poder aguantar més les interrupcions de la seva sogra i li va demanar que li respecti. «Respecta'm tu a mi també que no m'estàs parlant normal», li va retreure la dona.

«T'ho dic com ho sento, com soc jo, com a bona persona», li va respondre Álvaro; afirmació amb què Charo no estava del tot d'acord. I és que la mare de Rosario considera que és bo «a estones».

Per acabar, Baneda va voler preguntar-li a Charo com volia que Rosario abandonés 'La isla de las tentaciones'. «Sincerament, sola. Que s'aclareixi les idees, si és per bé amb Álvaro o no, però que se'n vagi sola», va dir molt segura.

I quan semblava que aquesta discussió s'havia acabat, el fruiter no va poder contenir les llàgrimes: «Per mi no és fàcil venir aquí i ser el típic noi que no expressa els seus sentiments. Jo la teva filla l'he estimat com a cap persona d'aquest món».

«Només vull dir-te que no vull tenir cap mal rotllo amb vosaltres perquè, per mi, sou part de la meva família i em fa mal que hagis d'haver vist aquestes imatges», finalitzava Álvaro fent-li una abraçada a la seva sogra.