La col·laboradora de 'Sálvame' que ha estat enxampada incomplint el confinament

El seu delator ha estat una de les seves exparelles, també molt conegut

Lydia Lozano, Gemma López, Anabel Pantoja i María Jesús Ruiz
La col·laboradora porta mesos sense acudir a 'Sálvame' | Telecinco

No sabem el motiu, però hi ha personatges televisius que segueixen incomplint el confinament al seu gust, creient que no seran enxampats. Per sort, les xarxes socials i alguns confidents acaben destapant als infractors, que acaben estant a la palestra dels seus propis programes. Des d'ahir, 'Sálvame' està anunciant que entre les seves files es troba una col·laboradora que sembla que no ha entès les normes i que ha vulnerat les bases de l'estat d'alarma.

És cert que potser el programa ho ha exagerat i no es tracta de cap col·laboradora recurrent de les seves taules, però sí que és algú molt vinculat amb l'univers 'Sálvame' i que sí que col·labora habitualment amb aquest programa i formats de tall molt semblant dins de Mediaset.

José María Gil Silgado, exparella de Maria Jesús Ruiz, ha relatat en una trucada que té proves que demostren que la model s'ha saltat el confinament, fent una cosa que està totalment prohibida. Segons ha explicat, l'altre dia estava fent una trucada de vídeo amb la seva filla, quan va veure que per darrere passava un home. Davant aquesta aparició li va preguntar a la seva filla qui era i va ser ella qui li va explicar que es tractava del xicot de la seva mare, Curro i que s'havia instal·lat feia dos dies.

 

Mediaset replet d'infractors que incompleixen el confinament

María Jesús Ruiz s'uneix així a Marta López, Alexia Rivas, Alfonso Merlos i Oriana Marzzoli, col·laboradors de la televisió privada que han estat enxampats realitzant accions que estan totalment prohibides, convertint-se així en el pitjor exemple que poden seguir els espectadors de Telecinco.


Comentaris

envia el comentari