La sortida de to de María Patiño contra Kiko Matamoros i la seva xicota

La presentadora ha tornat de les seves vacances per Galícia

La periodista María Patiño al plató de 'Sálvame'
María Patiño ha carregat contra Kiko Matamoros i la seva xicota en ple directe | Telecinco

Les vacances estan per agafar forces i recarregar les energies quelcom que ha fet María Patiño qui ha tornat a 'Sálvame' amb «molta força i encanta» de la meravellosa Galícia. La presentadora del programa 'Socialité' no ha dubtat en explicar com han estat els seus dies de descans: «He estat en diversos llocs de Galícia. He estat a Ribeiro a Devesos, a la Costa de Morte i a Baldaio». Uns dies de desconnexió que ha gaudit al costat del seu marit, l'actor Ricardo Rodríguez Olivares.

Patiño ha tronat amb molta força i ho ha demostrat només retornar a la seva rutina professional, durant l'emissió de 'Sálvame'. La gallega ha carregat contra Kiko Matamoros i la seva xicota, Marta López, i ha dit sense pèls a la llengua el que opina de la parella.

Patiño carrega contra Marta i Kiko

La periodista ha començat parlant de la jove model: «Marta té una certa obsessió amb Anita perquè van tenir un xicot durant uns mesos i el van compartir. És a dir, el que m'expliquen és que ella va tenir un xicot fa molts anys i aquest és l'actual xicot d'Anita... Passen uns anys i la model té una història de 'tonteig' amb Diego Matamoros».

Però la informació de Patiño no acaba allí i afegeix: «M'expliquen que quan Kiko Matamoros està amb Cristina, Marta López, acompanyada del seu xicot, persegueix a Kiko per tots els restaurants de Madrid. Fins al punt que una nit es va colar en un reservat de l''Oj, My Club'. Cristina ho descobreix i es trenca la relació amb Matamoros. Després aquest comença a sortir amb Marta».

La presentadora gallega ha continuat repartint i li ha tocat a Kiko Matamoros tot parlant de com se sent el col·laborador quan es parla de la seva ex, Makoke: «Kiko, no tinc absolutament res en contra teva i ho saps. Estàs obsessionat amb Makoke i quan et donen els atacs d'ansietat en aquest plató quan parles d'ella és perquè la teva xicota t'ho impedeix. Conec el problema que tens a casa i saps del que t'estic parlant».  

La benvinguda de Kiko Hernández

Kiko Hernández no ha pogut evitar donar-li la benvinguda a María Patiño i ha celebrat el seu retorn d'una manera molt peculiar. El col·laborador ha decidit llançar un pastís en ple directe contra la seva companya. La imatge de Patiño amb la cara plena de pastís ha tardat pocs minuts a fer-se viral.


Comentaris

envia el comentari