María Patiño torna a ‘Sálvame’ després de contreure matrimoni

Les vacances d’estiu de la col·laboradora de Telecinco han acabat aquesta setmana, i ha sorprès els seus amics i companys de plató amb la notícia del seu matrimoni celebrat a Sri Lanka

María Patiño torna a la feina després de casar-se a Sri Lanka
María Patiño torna a la feina després de casar-se a Sri Lanka | TELECINCO
 

María Patiño ha tornat aquesta setmana a la feina amb una notícia que ens ha sorprès a tots: el seu casament en secret a Sri Lanka, on ha gaudit de les seves vacances. La data de la celebració la coneixia un grup de gent molt reduït, i això ha provocat que els companys i amics de la periodista hagin conegut aquesta novetat d’imprevist.

María Pâtiño torna al plató de ‘Sálvame’ després de casar-se

La periodista gallega va reincorporar-se a la plantilla del programa de Telecinco aquesta setmana, i els seus companys van rebre-la molt il·lusionats per la notícia del seu casament. Visiblement emocionada, María Patiño va saludar a tots els col·laboradors del plató, entre els quals manté bones amistats.

Segons ha explicat la revista 'Lecturas', un cop finalitzat ‘Sálvame’, la presentadora va convidar a les seves amigues a una tarda de noies per celebrar el seu casament. Després d’haver explicat amb tota mena de detalls com va transcórrer la seva boda a Sri Lanka, María Patiño va voler gaudir de la companyia de les seves amigues sense la presència de les càmeres.

La periodista va passar la tarda amb les seves amigues per posar-se al dia
La periodista va passar la tarda amb les seves amigues per posar-se al dia | GTRES

Les persones que van acompanyar a la periodista són Mila Ximénez, Belén Rodríguez i Raquel Bollo, amb les quals comparteix plató cada tarda. Les quatre amigues van posar-se al dia mentre prenien alguna cosa a la terrassa d’un bar proper a les instal·lacions de Mediaset.

Durant la tarda van estar parlant sobre la boda sorpresa de la periodista, i només una de les seves amigues coneixia els seus plans de casament. En concret, Mila va ser qui va confessar que coneixia les intencions de Patiño, juntament amb Gema López i Belén Esteban, les quals són també col·laboradores de ‘Sálvame’.

Les quatre amigues van celebrar el casament de María Patiño
Les quatre amigues van celebrar el casament de María Patiño | GTRES

També pots llegir...


Comentaris

envia el comentari