Fotomuntatge de Marta Riesco i Alexia Rivas

Marta Riesco i Alexia Rivas: dues històries massa semblants a Telecinco

Alexia Rivas ha volgut solidaritzar-se amb Marta Riesco, i ens hem adonat que les dues han seguit la mateixa estratègia

Alexia Rivas s'ha sumat a la defensa de Marta Riesco i ha volgut donar-li suport enmig de tota la polèmica. Ha estat al plató de 'Sobreviviré', on l'exreportera de 'Socialité' li ha enviat un missatge.

Alexia ha dit que sap el que és estar en la situació de Marta, que ho està passant malament. De fet, la història de Riesco li fa recordar un episodi dolorós: «Se'm remou una mica tot allò que va passar fa un any i escaig». Així doncs, ha demostrat que està de part de la reportera dels matins de Telecinco comparant la seva història amb la que ella mateixa va viure.

Alexia Rivas, en una imatge d'arxiu

El salt a la fama d'Alexia

És cert que això de Marta Riesco i Antonio David Flores en certa manera ens recorda el famós 'Merlos Place', una trama basada en una infidelitat que es va fer mediàtica a causa de la polèmica que va generar.

A causa d'una distracció durant una videotrucada, tot Espanya es va assabentar que Alfonso Merlos havia estat infidel a Marta López amb una reportera de 'Socialité' que fins llavors era desconeguda. És així com va començar la carrera d'Alexia Rivas com a personatge del cor.

Després d'això, van arribar els platós i els realities. Alexia va passar per 'Sábado Deluxe' i 'Socialité' i va entrar a 'Supervivientes'. Una jugada mestra.

A més, va guanyar aproximadament 100.000 seguidors a Instagram en menys d'un mes. Vaja, que va treure moltíssima rendibilitat al tema més sonat del món del cor durant el confinament.

Dues històries molt similars

La història de Marta Riesco amb Antonio David té gairebé els mateixos ingredients que la d'Alexia Rivas amb Alfonso Merlos. En el cas de la reportera d'Ana Rosa i l'exguàrdia civil, el factor sorpresa de la videotrucada no existeix, però pel que fa a la resta, la història és pràcticament calcada a la de Rivas i Merlos.

Olga Moreno i Antonio David Flores són una parella televisiva de gran actualitat, tal com ho eren Marta López i Alfonso Merlos. I tant Alexia Rivas com Marta Riesco són reporteres de programes coneguts i amb certa notorietat a la televisió. Cosa que fa que la trama principal sigui pràcticament idèntica.

Més coses en comú? Per començar, se sospita que totes dues han filtrat informació expressament per a guanyar fama. En segon lloc, tant Marta com Alexia han jugat la carta de demandar a qui sigui tan bon punt la història ha sortit a la llum.

Foto de la presentadora

 

Mateix historial amorós polèmic

Totes dues han estat amb futbolistes i famosos. Fins i tot amb futbolistes que pertanyen al mateix equip. Alexia Rivas amb Thibaut Courtois i Marta Riesco amb Karim Benzema.

Sense oblidar-nos d'altres personatges públics amb qui se les ha relacionat. Es va dir que Alexia Rivas havia tingut una història amb Julián Contreras Júnior. A Marta, en canvi, se la va vincular amb Anuar, germà d'Asraf, l'actual parella de la seva examiga Isa Pantoja.

De reporteres a personatges del cor

Totes dues són reporteres de programes del cor, quina casualitat.

Tot i que aquest tret sigui el més obvi, encara s'ha de veure si es consagren en el panorama del 'gossip' ibèric de la mateixa manera. Com hem esmentat abans, Alexia va treure molt de profit de la seva història amb Alfonso Merlos després que sortís a la llum, ja que a partir de llavors va passar per diversos platós de televisió i fins i tot va concursar a un reality.

Una estratègia que la va afavorir molt i va fer que la seva història anés guanyant més i més interès.

Marta Riesco

En canvi, la història de Marta Riesco amb Antonio David Flores segueix plena d'incògnites.

Això o el tema encara ha d'esclatar, que podria ser l'opció més interessant. Sigui com sigui, està clar que les dues joves són generadores de polèmica, i les seves històries enganxen.

Acabarà Marta traient partit de la situació? Potser ni tan sols es planteja fer-ho. Hi ha la possibilitat que darrere d'aquesta polèmica també s'hi amagui una història d'amor, tal com va defensar Alexia al seu moment.

Tot apunta que haurem d'esperar a veure com segueix el que podria ser el culebró de l'hivern per a poder fer una comparativa més clara. De tota manera, sembla que tant una com l'altra han passat per la mateixa situació, cosa que potser les acaba unint en un futur.