Muntatge amb fotos d'Ana Rosa i Marta Riesco.

Marta Riesco tremola en rebre la notícia més esperada de la seva cap

Ana Rosa està a punt de tornar a la televisió

Ana Rosa Quintana ha reaparegut en públic després de passar uns mesos allunyada del focus mediàtic, i ho ha fet amb una gran notícia. Segons sembla, la presentadora té pensat tornar a la televisió molt aviat.

«Podem dir que al setembre ja serà aquí», hauria comunicat als seus companys. No hi ha dubte que Quintana es troba molt recuperada i pot presumir d'haver guanyat la batalla al càncer una vegada més.

Pla general d'El programa d'Ana Rosa.
Ana Rosa Quintana està a punt de tornar al programa | MEDIASET

Així, assistia d'allò més somrient a Las Ventas per veure una de les corregudes més esperades de la fira de Sant Isidre: la de Morante de la Puebla.

«Ja comença a fer vida normal», comentaven sobre això. Ana Rosa arribava acompanyada per la seva bona amiga, Cristina Tárrega, i deixava veure que es troba en plena forma.

A més a més, també va tenir l'oportunitat de saludar Ortega Cano, que no es perd una feina de la fira de Sant Isidre.

Imatge d'Ana Rosa Quintana pel carrer.
Foto d'Ana Rosa Quintana en la seva última aparició pública a la plaça de toros Las Ventas de Madrid | Europa Press

De fet, ella mateixa confessava les ganes de tornar a treballar. «Estic bé, estic estupendament, moltes gràcies. Estic bé, començant la vida una altra vegada. Crec que ja ho hem superat, ja veurem», reconeixia davant dels mitjans.

▶️ Ana Rosa Quintana reaparece y sorprende a todos con su aspecto

«De moment, comptant els dies per anar-me'n de vacances», afegia sense perdre en cap moment el somriure. Alhora, Ana Rosa revelava que se sentia «desbordada, emocionada i molt agraïda» davant de les mostres d'afecte rebudes. «Tots els companys de la tele, ha estat impressionant», s'expressava.

Imatge d'Ana Rosa Quintana als toros.
Fotografia d'Ana Rosa Quintana a la plaça de toros Las Ventas a Madrid | GTRES

A més, feia broma amb el bé que funciona 'El programa de Ana Rosa' sense ella: «Bé, ja no cal que hi torni». Fins i tot tenia unes paraules per a Marta Riesco, que darrerament s'ha vist embolicada amb més d'un escàndol.

Tant és així que des de Telecinco prenien la decisió d'apartar-la del primer pla. «És una reportera estupenda», deia sobre ella Quintana. Respecte al que li ha canviat la vida aquests darrers mesos, Ana Rosa assegurava que seguia sent la mateixa de sempre.

«Soc força optimista i no crec que això em canviï la vida molt», assenyalava. «Potser em faig millor persona, però no ho sé perquè això ho diem tots cada any, però després entres a la roda...», deia al respecte.

Ana Rosa Quintana, a punt de tornar a la televisió

Va ser el passat 2 de novembre quan Ana Rosa Quintana anunciava en ple directe que es retirava temporalment per afrontar la seva lluita contra el càncer.

«M'han detectat un carcinoma a una mama», confessava. «Afortunadament està localitzat: no hi ha metàstasi, però requereix un tractament intens que em mantindrà allunyada d´aquest plató, d´aquests companys, que també són la meva família», prosseguia.

«Estic tan agraïda a tots els que ens heu portat aquí a volades 17 anys, que crec que he de compartir amb tots els que m'heu fet tan feliç aquests anys el més important i dur que m'ha passat a la vida», explicava Quintana.

Ana Rosa Quintana al plató del seu programa
Ana Rosa Quintana prepara la tornada a partir del setembre | Mediaset

Mentre que els seus companys, completament trencats, intentaven encaixar la notícia tan bé com fos possible.

«Avui és un programa difícil. Ana Rosa s'acomiada per una temporada després de compartir amb la seva audiència, la seva altra família, que li han detectat un carcinoma en una mama. Nosaltres ja comptem els dies per tornar-la a veure», anunciaven els seus companys.

En tot aquest temps, Quintana s'ha enfocat a portar una vida sana i practicar ioga, com dos dels seus millors aliats. De fet, ella mateixa assegurava sentir-se «una afortunada que espera que el seu cas tingui un final feliç».

«Per una vegada a la vida em dedicaré a mi i a la meva família. Faré una vida el més normal possible, seguiré treballant darrere de les càmeres, a la productora. Això és només un sotrac a la vida. Ens veiem aviat», prometia.