Marta Torné perd la visió d'un ull a 'MasterChef Celebrity'

La catalana va patir un accident durant una prova al programa

Pepe arremet contra Marta Torné, concusant de 'Masterchef Celebrity'
Marta Torné té problemes a 'MasterChef' | CEDIDA

La versió dels famosos de 'MasterChef' també es viu d'una manera molt competitiva on tots els concursants volen demostrar les seves habilitats culinàries i les seves tècniques per fer plats a l'altura dels xefs més importants del país.

Marta Torné
Marta Torné en el moment de l'accident | CatalunyaDiari

 

Els nervis juguen una mala passada a Marta Torné

El nerviosisme i la tensió del programa de vegades poden provocar males passades, com la que li ha passat a la catalana Marta Torné. L'actriu i presentadora va patir un petit accident mentre exercia com a capitana en la prova per equips. Era la primera vegada que feia de capitana i es va veure sobrepassada per la tensió en haver d'organitzar les cuines. «Ai, quins nervis. No veig d'aquest ull, res, em passa una cosa molt estranya» va començar dient Marta a la qual a poc a poc la preocupació anava en augment: «És que no veig res d'aquest ull, m'ha donat com quan mires al sol i no pots veure. No veig res d'aquest ull» repetia sense parar.

Els seus companys no van dubtar a acostar-se a ella per a tractar de calmar-la i mentre Vicky Martín Berrocal li assegurava «és ansietat», l'actor Félix Gómez intentava rebaixar la tensió: «No ens podem prendre això tan de debò, això és un joc Marta, rebaixa la tensió, no passa res». La presentadora sempre ha estat molt exigent durant tot el concurs, ja que per a ella és tot un repte personal.

Pitjor dia de concurs

En veure que l'aspirant no recuperava la visió de l'ull, va haver de sortir de les cuines per a ser atesa per l'equip mèdic. Després d'uns minuts fora de la prova, Marta va tornar afirmant que «és el meu pitjor dia en 'MasterChef', no puc més» i deixant clar que es trobava millor: «Ja estic bé, però vaig arribar amb molta tensió i em vaig ensorrar», va concloure Marta.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari