YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Pluja de crítiques a 'MasterChef' per la decisió presa a la gran final

Els seguidors del programa han mostrat el seu enuig en xarxes

Logotip Masterchef, el programa de TVE
La gran final de 'MasterChef Celebrity 5' va obtenir nombroses crítiques | MasterChef

Ahir a la nit es va celebrar la gran final de la cinquena edició de 'MasterChef Celebrity'. Els fans del programa, dies abans, havien exposat a les xarxes que el guanyador havia de ser Nicolás Coronado. No obstant això, es van equivocar. La justa vencedora de la vetllada va ser l'actriu Raquel Meroño, que va sorprendre amb els seus plats. Tant és així que ni tan sols va poder fer-li ombra l'altre finalista: l'humorista Florentino Fernández.

Precisament ahir a la nit, els comptes oficials de l'espai de La 1 es van omplir de crítiques cap a aquest, ja que van ser molts els espectadors que van deixar clar que no estaven d'acord que Flo fos el primer duelista.

Florentino va guanyar la primera jaqueta curta de finalista

La nit va començar amb una difícil prova. I és que els cinc participants (Raquel, Flo, Nicolau, Josie i Ainhoa Arteta) van haver de cuinar un plat complicat del gran xef Dabiz Muñoz, i van fer-ho a la vegada i seguint les pautes que aquest els anava donant.

Durant el transcurs d'aquest repte, Florentino va haver de ser cridat diverses vegades a l'ordre. Sí, perquè, com és habitual en ell, va realitzar 'acudits' a deshora, no va deixar de fer broma i fins i tot va tornar, per enèsima vegada, a imitar Mariano Rajoy. Tant és així que el convidat va haver de dir-li: «Ho estàs fent a la teva bola» o «Jo crec que si parlessis una mica menys... correries una mica més».

Malgrat tot, ell, segons el mateix xef i el jurat, va ser el que va aconseguir copiar millor el plat de Muñoz. No obstant això, Raquel Meroño també ho va fer molt bé i Nicolás Coronado va ser un dels que més concentrat va estar. Malgrat això, inesperadament la primera jaqueta curta de finalista se la va emportar Florentino Fernández. I això va causar una gran sorpresa no només a ell mateix sinó també al públic.

Les reaccions del públic

Res més conèixer-se que l'humorista era el primer participant que passava a la gran final, un elevat percentatge de l'audiència es va enfadar. I així ho va mostrar a través de les xarxes socials, perquè hi havia espectadors que consideraven que, en cap moment, Flo havia demostrat qualitats prou significatives per ocupar aquest lloc. Una cosa que, segons ells, sí que havien deixat patent altres participants com Josie o fins i tot Nicolás.

D'aquí que hi va haver fins i tot qui va considerar que, si Fernández estava a la final, era per favoritisme del jurat. Totes aquestes queixes les van mostrar a través de missatges com aquests:

  • «Que fort! A la final només es basen en una prova i no en tota la trajectòria del programa. Si es fixessin en això, no seria gens just».
  • «Em sembla de conya. Josie i Nico tenen un nivell superior a la resta. Flo va tenir una o dues valoracions positives en tot el concurs, i és el primer duelista? Això em recorda quan van fer fora a Anabel Alonso i va guanyar Tamara Falcó».
  • «Em disculparan, però com aquest senyor arribarà allà si durant cada setmana gairebé mai va destacar? Si us plau, això és subestimar la nostra intel·ligència i molt desvergonyiment de la producció».
  • «El que fan per mantenir l'audiència. Flo és el menys indicat per a ser duelista. Als jutges els va faltar criteri o va ser pur favoritisme i amistat».
  • «Flo finalista? Quin estafa de programa».
  • «Flo arribant al duel final Això va de debò?».
  • «Fotre amb el puto favoritisme de Flo fins al final del concurs»

El pas de Flo per 'MasterChef Celebrity'

Aquests són només alguns dels molts missatges d'espectadors del programa que no estaven d'acord amb el fet que Florentino fos finalista, però, no obstant això, va arribar al gran duel. I ho va fer després d'una trajectòria en el programa que, si ha estat marcada per alguna cosa, ha sigut pels seus 'gags' humorístics. 'Gags' i imitacions que van arribar a ofendre el públic quan va idear el ridícul personatge de Floxie, un gai que no deixava d'assetjar Pepe. I això va ser vist com una basta paròdia i una mostra clara d'homofòbia.

Deixant de banda aquesta polèmica, és cert que Flo no ha tingut una trajectòria regular entre fogons. No ha brillat pels seus plats, és més, en alguna ocasió les seves creacions van ser les pitjors de tots els participants. Tot i això, sembla que la seva millora en els dos o tres últims programes ha estat suficient i  li ha servit per ser el segon finalista d'aquesta cinquena edició de 'MasterChef Celebrity'. No obstant això, el premi ha estat per a Raquel Meroño.


Comentaris

envia el comentari