URGENT

🚨 Dos morts i diversos ferits en un atropellament massiu a Alemanya

URGENT

👉 Catalunya avançarà al tram 2 de la desescalada i aixecarà més restriccions dilluns

'Masterchef' viu el moment més lamentable de la seva història

El programa no va dubtar a prendre cartes en l'assumpte

Imatge del programa de 'MASTERCHEF' 5 de maig de 2020
El programa va viure una cosa que mai havia ocorregut | Twitter

'Masterchef' porta ja 8 anys en antena, un autèntic èxit de TVE, que segueix collint grans resultats. Per les cuines del programa han passat centenars de concursants i milers de plats. No obstant això, el que va passar ahir no té precedents i és una de les imatges més lamentables de la història del programa.

El quart programa de 'Masterchef' va estar marcat per l'expulsió de Saray, una de les concursants més polèmiques de l'edició. L'aspirant va faltar al respecte de manera reiterada al jurat, als seus companys i a tota l'audiència.

El pitjor moment de l'edició i segurament de la història es va viure amb la proposta culinària per a l'última prova de la nit, la que decidia si Saray continuava en el concurs o no. Lluny d'elaborar un bon plat, l'aspirant va fer una cosa vergonyosa, que òbviament les xarxes socials han denunciat.

Saray es va negar a cuinar i va presentar al plat una perdiu morta, sense plomar, tal qual. L'aspirant fins i tot va batejar el seu plat amb el nom «d'ocell mort a la part alta d'un plat». A Saray li va tocar cuinar una perdiu que venia sencera i, després de negar-se a cuinar-la, va decidir presentar-la morta amb una salsa per sota.

Després de presentar aquesta atrocitat, els jutges no van dubtar a manifestar el seu enuig, especialment Jordi Cruz, que li va clavar una monumental esbroncada sense precedents. Els tres membres del jurat no van dubtar a expulsar-la de manera immediata, a més de disculpar-se amb l'audiència per haver-la escollit com a concursant.

Jordi Cruz esclata com mai

«Que em faltis al respecte a mi, que ho has fet, als teus companys, que també ho has fet, al programa, als milers de persones que s'han quedat fora, és lamentable... El que li has fet a aquest producte no té cap justificació. Ni se t'acudeixi obrir la boca», exclamava Jordi Cruz molt enfadat.

L'aspirant ja va començar la nit enfrontant-se al jurat, amb una actitud pèssima que va obligar el jurat a lliurar-li directament el davantal negre. A partir d'aquí, Saray va perdre completament els papers, fins i tot fins arribant a marxar del programa amb un estil burlesc.


Comentaris

envia el comentari