Primer pla de Jorge Javier amb la boca lleugerament oberta

Màxima preocupació per l'estat de Jorge Javier després del seu inesperat adeu

S'ha revelat què li passa a Jorge Javier Vázquez

Jorge Javier Vázquez és el presentador estrella de Telecinco i també el que més treballa a la cadena, ja que està al capdavant de diversos programes.

Precisament per aquest motiu ha sorprès i preocupat de manera notable que no es trobés al capdavant d'aquests programes i que, a més, no se'n revelés el motiu. Les alarmes han saltat sobre el seu estat de salut, però ja se n'ha sortit de dubtes respecte a què li passa.

Mediaset ha llançat un comunicat explicant que el català està contagiat de Covid i ha de romandre a casa durant uns dies.

Jorge Javier Vázquez i el seu problema de salut

El presentador de Sálvame es va convertir dimecres passat en protagonista sense voler de la segona entrega del Mediafest. S'esperava que presentés la gala, com va fer l'anterior, i també que al final actués amb Sonia, del duo Sonia i Selena. Tot i això, al capdavant de la vetllada va estar Adela González.

L'absència de Jorge, que no havia treballat a Sálvame durant la setmana, va cridar molt l'atenció dels espectadors, però també el fet que no se'n donés explicacions. I això va provocar nombrosos rumors. Molts dels seus seguidors es van preocupar i van pensar que podia haver tingut un problema de salut relacionat amb l'ictus que va patir fa temps.

Jorge javier Vázquez en un plató de televisió
L'absència de Jorge Javier Vázquez al 'Mediafest' va fer saltar totes les alarmes. | GTRES
 

Les especulacions han anat creixent durant les últimes hores, i per això Telecinco s'ha vist obligada a donar explicacions. Ha llançat un comunicat a les xarxes que diu així: «Pel seu positiu de COVID-19, Jorge Javier Vázquez no va poder participar ahir a la nit a la segona edició del Sálvame Mediafest».

«Avui serà substituït a la gala de Supervivientes per Carlos Sobera i demà estarà al capdavant del Deluxe María Patiño».

D'aquesta manera, s'ha acabat amb tots els rumors que circulaven, ja que s'ha revelat la causa de la 'desaparició' televisiva de Vázquez. Tot i això, han començat a sorgir d'altres que indiquen que ell ho estaria passant malament per culpa del coronavirus. Es basen que està absolutament desaparegut de les xarxes i que tampoc ha connectat amb els seus programes per tranquil·litzar els espectadors.

Això sí, Sobera va aprofitar un moment de la gala d'ahir del reality de supervivència per calmar tothom. Ho va fer dient: «Jorge Javier està relativament bé. És cert que segueix donant positiu, però aviat estarà amb nosaltres, així que un aplaudiment i una abraçada per a ell».

Jorge Javier Vázquez rep l'afecte del públic

El presentador català, com tots, té els detractors, però també compta amb una àmplia llista de seguidors. I un bon exemple d'això últim és la gran quantitat de missatges que està rebent a Twitter després de revelar-se que té Covid.

Entre els comentaris que li han deixat podem destacar alguns que li donen forces per recuperar-se. D'aquí: «Espero que et recuperis aviat» i «Cuida't. Et trobo a faltar així que cuida't molt perquè sense tu això no és el mateix».

Imatge de Jorge Javier Vázquez al plató del programa de Telecinco, Fresh Noche
Jorge Javier Vázquez està rebent moltes mostres d'afecte dels seus seguidors després de conèixer-se el seu problema. | Telecinco
 

En aquesta mateixa línia ens trobem amb altres com «T'estimem Jorge, que et recuperis molt aviat» i «Ho sento molt, et desitjo una ràpida recuperació» i «Recupera't aviat. Les gales dels dijous no són el mateix sense tu, cal aguantar l'insuportable del Sobera».

▶️ Omar Sánchez estalla y arremete contra Anabel Pantoja tras lo sucedido en Supervivientes 2022

Això sense oblidar també: «A mi m'encanta i desitjo que torni aviat. Recupera't i ànims», «Cuida't molt» i «Espero que millori i torni aviat. És el rei de la cadena».

Això sí, hi ha fans de Telecinco i del mateix Vázquez que han aprofitat les xarxes per plantejar els seus temors. Ens estem referint que no pugui presentar la final de Supervivientes. Però per això encara queden uns quants dies al davant, per la qual cosa, tret que sorgeixin complicacions, hi estarà al capdavant sense cap mena de problema.