Jorge Javier Vázquez plorant

Màxima preocupació per Jorge Javier Vázquez: pitjor notícia sobre la seva salut

Jorge Javier Vázquez fa saltar les alarmes a Telecinco després de confirmar-ho

Màxima preocupació per Jorge Javier Vázquez després del que ha passat durant les últimes hores. El presentador de Sálvame no acaba d'aixecar el cap després de contagiar-se de Covid fa unes setmanes. Aquest dilluns, tots els seguidors del programa de la tarda de Telecinco es quedaven impactats. Es van quedar així després d'escoltar el testimoni del català, que no acaba de recuperar-se d'un contagi que li ha sobrevingut en el pitjor moment.

El cas és que Jorge Javier va estar apartat un temps de la televisió després de caure a les urpes del coronavirus. Després de donar negatiu, aquest tornava a la cadena de Fuencarral fa tot just una setmana, encara que amb la veu lleugerament afectada.

Jorge Javier no aixeca cap i torna a ser de baixa

Aquest contratemps no va fer perdre l'ànim de Jorge Javier. Malgrat estar minvat en les seves condicions vocals, va presentar Sálvame, Viernes Deluxe i la gala de dijous de Supervivientes.

Allò que ningú no s'esperava era que ahir mateix, Jorge Javier entrés d'improvís a Sálvame per comunicar una de les pitjors notícies que podia donar a tots els seus seguidors.

Quedaven pocs minuts per al final del programa quan el català hi trucava per explicar alguna cosa: revelar per què no podrà fer la seva feina de presentador durant les pròximes setmanes.

El director de l'espai, Alberto Díaz, cridava María Patiño a la zona de direcció per donar-li un mòbil amb l'altaveu en mans lliures. Des d'aquest, el de Badalona, amb una veu molt afectada, confessava per què no podrà prendre el comandament dels seus programes en diverses setmanes.

Jorge Javier Vázquez a 'Sálvame Naranja'
Jorge Javier haurà d'estar fora de 'Sálvame' durant dues o tres setmanes. | Telecinco

«Només vull explicar que he anat a l'especialista aquesta tarda, com veieu tinc una veu tremenda que no m'acabo de recuperar. Hauré d'estar fora, com a mínim, dues setmanes perquè tinc una laringitis post-Covid-19 que m'impedeix parlar i, sobretot, treballar. O sigui, que ho dic perquè no se'm veurà en dues setmanes».

El temps que estarà el català fora de Telecinco

«Estaré totalment reclòs i amb repòs absolut de la veu. Únicament volia comentar-vos-ho, perquè els darrers programes j em costava fer-los. He de parar inevitablement», revelava Jorge Javier.

Amb cara d'angoixa, Maria Patiño li preguntava en primer lloc si es trobava bé. «Sí, sí, jo estic perfectament, el que passa és que una de les seqüeles és la gola i la veu. La veritat és que no em recupero, passen els dies i soc aquí a casa i només paciència i paciència, però per la resta tot bé», ha dit el català.

«El primer ets tu i ja saps que la guingueta te la cuidarem», li va dir María Patiño. «Ja ho he vist aquesta tarda, encara que esteu una mica revolucionats», li responia Jorge Javier.

Una laringitis deixa fora de joc el conductor de 'Sálvame'

«És que a mi no em fan gaire cas. No tant com a tu, però ho intentaré», replicava María Patiño. Unes paraules a què Jorge Javier contestava de forma irònica amb un «amb aquesta veu no sé jo si em farien a mi molt de cas».

Després de comunicar-ho a Sálvame en ple directe, Jorge Javier ha publicat un parell de missatges a les seves xarxes socials. Ho ha fet per expandir encara més la notícia que s'haurà de quedar a casa les pròximes dues setmanes fins que la seva laringitis sigui història.

Tant a Twitter com a les seves històries d'Instagram, el presentador de Badalona ha posat de manifest la malaltia que pateix i, per la qual, ha rebut centenars de missatges d'ànim dels seus seguidors més acèrrims.