YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Mediaset pateix un problema tècnic i talla l'emissió de 'Sálvame' i 'Cuatro al día'

Els dos programes s'estaven emetent en directe

Paz Padilla al plató de 'Sálvame'
Els dos programes s'estaven emetent en directe | Telecinco

'Sálvame' acostuma a fer gala de la vida en directe que es viu cada tarda i, de fet, aquest dimecres s'ha demostrat que hi ha situacions que no es poden preveure i que poden alterar completament l'emissió d'un programa que porta ja més de dotze anys en emissió. El programa estava transcorrent amb total normalitat fins que han donat pas a un tall publicitari, sense saber que demoraria molt més temps del previst la tornada a plató.

L'espai, presentat per Paz Padilla, no ha tornat de publicitat i en el seu lloc han començat a emetre un capítol repetit de 'Toma Salami' amb escenes de la sèrie 'La que se avecina' i també de 'Sálvame'. Això ha estat així durant uns quinze minuts, fins que María Patiño ha donat una pista a través del seu compte de Twitter.

La col·laboradora, que també estava treballant a 'Sálvame', ha admès que ha saltat un problema tècnic a Mediaset que ha impedit seguir amb l'emissió del programa. Tot seguit, ha afegit que s'estaven canviant de plató per poder seguir amb l'emissió, que encara havia de seguir fins a les nou del vespre.

Minuts més tard el programa tornava a emetre, però ho feia des del plató del programa de Cuatro, 'Todo es mentira'. En aquest es trobaven ja asseguts els col·laboradors al voltant de la taula i amb una Paz Padilla que feia broma amb unes ulleres posades, imitant el seu amic i presentador del programa de la cadena petita de Mediaset.

La presentadora ha admès que hi havia un problema tècnic generalitzat a les instal·lacions de la cadena i que de cop havia deixat inutilitzat alguns dels platós i dels programes que s'estaven emetent en directe, afectant també a l'espai 'Cuatro al día', que condueix Joaquín Prat.

Haver improvisat tota aquesta posada en escena deixava a la vista diverses mancances, com l'absència de les sintonies del programa, les capçaleres i els vídeos que s'havien d'anar emetent, ja que tot aquest contingut havia saltat pels aires, obligant a tot l'equip a improvisar davant d'una situació insòlita en el grup audiovisual.

Joaquín Prat roba el plató de 'Deportes Cuatro'

Tot i que la interrupció de 'Sálvame' ha estat la més notable, causant desconcert entre els espectadors, hi ha hagut un segon espai damnificat. que també ha vist trastocada completament l'emissió de la programació habitual del format de Mediaset. Cuatro, que també estava en directe amb 'Cuatro al día' i Joaquin Prat, han vist també com la seva emissió es perdia i se substituïa per un programa de zàping molt semblant a 'Toma Salami', tot i que no era el mateix.

A la tornada, el presentador saludava Manu Carreño des del plató de 'Deportes Cuatro'. En aquest cas,  la situació ha estat diferent, ja que Prats ja es trobava en els minuts finals d'emissió i el que acostumen a fer sempre de connectar a pantalla partida amb els dos platós, avui s'ha fet amb els dos presentadors al plató d'esports . D'aquesta manera, Carreño s'ha quedat finalment a plató i Joaquín Prat ha sortit perquè iniciés l'emissió de la informació esportiva.

Segons sembla, aquest canvi sobtat ha enxampat tothom per sorpresa, ja que Manu Carreño explicava que ha cridat des de la redacció a Joaquín Prat perquè li expliqués què estava passant, sent un sorprès més de tot aquest contratemps que de moment, és tot un misteri per a l'equip tècnic de la cadena.


Comentaris

envia el comentari