Torna 'La isla de las tentaciones' amb una 'bomba' per als fans

La productora ja ha començat amb el càsting

Algunes de les parelles protagonistes de la primera edició de 'La isla de las tentaciones'
'La isla de las tentaciones' torna a Mediaset per dues edicions | Cuatro

'La isla de las tentaciones' ha estat un dels programes de Mediaset que més furor ha causat a les xarxes socials tot convertint-se en un èxit absolut motiu pel qual el format es quedarà a la cadena televisiva almenys durant dues edicions més. De fet, la producció del programa ja està en marxa i les pròximes edicions ja comencen a prendre forma.

La primera temporada del programa serà recordada pel famós crit de Christofer «Estefania!» que sens dubte ha marcat un abans i un després en la història televisiva. Així doncs, els fidels seguidors del programa el podran gaudir ben aviat a Mediaset.

El 'reality', que ha estat adaptat en més de 20 països, es quedarà a Mediaset durant dues temporades més, segons confirma el mitjà 'Confidencial Digital' que assegura que s'ha arribat a un acord amb la productora Banijay per renovar per dues edicions.

Comencen els càstings

La productora no ha volgut perdre més temps i ja ha començat a realitzar un càsting, a través d'Internet, per seleccionar als protagonistes de les pròximes edicions. Una mecànica que s'ha vist afectada a causa de la presència del coronavirus.

El mitjà citat anteriorment recull que la productora vol gravar les dues edicions seguides: «la seva intenció és portar a la mateixa zona de gravació a vuit parelles, quatre per cada edició». D'aquesta manera es «simplifica el treball i s'estalvien costos». Amb aquest mètode de treball la cadena estalviarà temps i diners.

Tot i que encara no hi ha una confirmació oficial de l'acord per part de Mediaset, el que està ben clar és que tant Telecinco com Cuatro aprofitaran la bona rebuda que va tenir la primera temporada del 'reality' per igualar les seves dades d'audiència. Tot el que sabem, de moment, d'aquestes noves edicions és que la presentadora serà Sandra Barneda qui substituirà a Mónica Naranjo.


Comentaris

envia el comentari