Imatge de Tom i Melyssa, exconcursants de 'La Isla de las tentaciones'

Melyssa confessa que ha oblidat a Tom: El nom de la seva nova il·lusió

La jove catalana ha coincidit amb una persona del passat

Melyssa Pinto va ser una de les concursants que més va patir a 'La isla de las tentaciones'. La seva relació amb el francès Tom Brusse tenia data de caducitat encara que la jove no ha estat capaç de veure-ho durant molt temps. La concursant s'ha guanyat ràpidament l'estima de l'audiència. Moltes persones van empatitzar amb el seu patiment i van mostrar el seu suport per estar atrapada en una relació amb un home infidel i fred com el francès.

Malgrat que el pas de Melyssa Pinto per la vila va estar marcada pels plors, l'experiència li ha servit per obrir els ulls i deixar enrere una relació tòxica. Per aquesta raó, no es penedeix d'haver participat al reality de Telecinco. Durant el seu pas per l'illa, la catalana va guanyar suficient autoconfiança i seguretat per deixar clar a la seva exparella tot el que pensava i començar una nova vida sense ell.

Mesos després de l'aventura, Melyssa Pinto ha confessat que està novament il·lusionada amb una persona del seu passat. «Després d'un temps de recuperació vaig coincidir amb una persona del meu passat. Vaig tenir una relació de dos anys amb ell quan tenia 20 anys i es va acabar. Va ser el gran amor de la meva vida i ara estem donant una nova oportunitat a la relació», explicava molt il·lusionada a Emma García a 'Viva la vida'.

Manuel, l'amor anònim de Melyssa Pinto després de 'La isla de las tentaciones'

Després d'abandonar la República Dominicana, la jove ha començat una nova etapa on ja no té cabuda Tom, ni en el seu cor ni en els seus pensaments. Melyssa Pinto ara només té temps per pensar en Manuel, un jove anònim que prefereix mantenir-se allunyat de la vida pública.

Tot i que només fa dues setmanes que estan junts, la parella ja ha estat vista passejant de la mà pels carrers de París. Es coneixen pocs detalls d'aquest jove d'origen portuguès, però sembla que ara sí que la catalana està amb algú que val la pena.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Memories from Paris? ¿ 1 o 2 ?

Una publicación compartida de Melyssa Pinto (@melyssapiinto) el