Primer pla de la concursant de La Isla de las Tentaciones, Melyssa Pinto

Melyssa Pinto: Els seus millors 'looks' a Instagram

La protagonista de l'última edició de 'La isla de las tentaciones' és també una gran apassionada de la moda

Melyssa Pinto és la concursant més mediàtica de la darrera edició del famós programa de televisió 'La isla de las tentaciones'. El desengany amorós amb la seva exparella Tom Bruse, qui va enganyar-la amb una altra noia durant el programa, va fer que milions d'espectadors empatitzessin amb la concursant, fins a convertir-se en la protagonista del 'reality'.

Melyssa es va donar a conèixer a 'Mujeres y Hombres y Viceversa' (MyHyV), quan va entrar de pretendenta per Alberto Santana. Després es va convertir en tronista i Tom va anar al programa per conquistar-la. Finalment, Melyssa va triar a Tom en la seva gran final i van començar una relació, que finalment es va trencar a 'La isla de las tentaciones' després de vuit mesos de romanç.

Recentment, Melyssa Pinto de Almeida ens ha presentat el seu nou xicot, Manuel Morais, un noi portuguès amb el qual ja va tenir una relació. Melyssa sembla estar molt feliç amb aquesta nova etapa que ens mostra al seu compte d'Instagram. Així doncs, la jove també és una coneguda 'instagramer'.

Melyssa acumula més d'1 milió de seguidors a Instagram. La catalana s'ha declarat en moltes ocasions una apassionada de la moda, tant és així que recentment ha llançat al mercat la seva pròpia marca de roba. A continuació, hem fet una selecció dels seus millors estilismes a Instagram.

El vestit per als MTV EMA

Melyssa Pinto va ser una de les famoses espanyoles convidades a la catifa virtual patrocinada a Espanya per Vodafone TV i, encara que a causa de la pandèmia no es va celebrar de manera presencial, Melyssa no va voler deixar de banda el seu 'look'. Va triar aquest preciós vestit blanc de la botiga en línia House of CB, que val 170 €.

El 'look' de convidada

Melyssa Pinto acostuma a vestir 'looks' 'low cost' que estan a la moda. Ara bé, a la dissenyadora i 'influencer' també li agrada presentar-se en grans gales amb impressionants 'looks', sempre fidel al seu estil. Vestir de blanc li encanta, sobretot a l'estiu, que pot afavorir més el morè. Amb aquest vestit color vori de House of CB llueix espectacular. El model és Santana i costa 183 €.

El vestit que va portar Melyssa en l'últim debat

Un dels 'looks' més famosos de Melyssa és aquest preciós vestit vermell d'Hinsomnia, que va lluir en l'últim debat de 'La isla de las tentaciones'. El model és Karma i val 239 €. Forma part de la col·lecció d'Estela Grande per a Kintsugi. 

L'estil parisenc de la 'influencer'

L'últim viatge de Melyssa Pinto va ser a la ciutat de l'amor, París. De fet va ser la primera vegada que es va deixar veure amb la seva actual parella, el portuguès Manuel Morais, amb qui passejava de la mà per la capital francesa. Durant el viatge Melyssa va aprofitar per lluir alguns dels seus millors estilismes, com aquest espectacular vestit de color vi. Costa 183 € i es diu Nera, de House of CB.

El famós vestit de serrells 

Els serrells estan de moda, i hem pogut veure aquest vestit a l'armari de moltes 'influencers' del nostre país. El model es diu Stellaris, i també forma part de la col·lecció d'Estela Grande. Aquest impressionant vestit brillant de serrells negres és perfecte per brillar en qualsevol esdeveniment i el podeu trobar a Hinsomnia per 349 €.

L'icònic vestit de plomes

Aquest enlluernador vestit de plomes 100% naturals és un dels estilismes favorits de Melyssa Pinto, i és que ja l'ha lluït en dues ocasions. La primera, per al 'Reencuentro de la 'Isla de les tentaciones' i la segona, per a la 'premiere' de la pel·lícula 'No Matarás'. El seu nom és Kaiala, val 249 € i el pots trobar a Hinsomnia en color blanc o verd.