Rocío Carrasco va denunciar els presumptes maltractaments  que va patir per part d'Antonio David Flores

La mentida de Rocío Carrasco sobre el seu fill David que Espanya no va veure

La filla de Rocío Jurado va entrar en una altra contradicció durant el relat de l'episodi 6

Rocío Carrasco va tornar a obrir-se en canal en l'episodi 6 de la sèrie-documental: 'Rocío, contar la verdad para seguir viva'. La dona de Fidel Albiac va tornar a posar tota la carn a la graella i va relatar nous episodis esgarrifosos, que van reflectir l'infern que va viure mentre estava amb Antonio David, i sobretot, després de separar-se d'ell i aconseguir la custòdia dels seus dos fills, Rocío i David.

La qüestió és que dins d'aquest relat, segurament amb la sinceritat més gran possible per part de la filla de Rocío Jurado, hi ha qüestions que no s'aconsegueixen entendre per les contradiccions en què entra Rocío Carrasco. Una d'elles té a veure amb la dura vivència patida pel seu fill, David Flores, quan en tornar d'un cap de setmana amb el seu pare i la seva germana, va aparèixer amb el braç trencat a casa de Rocío i Fidel Albiac.

«Quan agafo a David, el toco i veig que té un bony impressionant al braç»

La història comença quan, veient els problemes que té la filla de 'la més gran' amb Antonio David Flores, decideix posar a una persona a la porta de casa per recollir els seus fills quan tornen d'estar tot el cap de setmana amb el seu pare. Com relata Rocío, era un diumenge a la nit i els nens no acabaven d'arribar a casa. A la fi, com va revelar la mateixa Rocío Carrasco, tots dos van arribar a prop de les 23.00 hores i en aquest moment, la protagonista de la docu-sèrie va començar a olorar que alguna cosa havia passat amb els seus fills: «Quan tinc al nen en braços el toco, li faig un petó i veig que té un bony al braç d'una mida impressionant».

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Rocío Flors va afirmar «que David havia caigut d'una llitera el divendres»

En aquest, moment, la mare va veure que a l'infant li feia mal el braç i li va preguntar a la seva filla Rocío si podia dir-li què havia passat amb el seu germà: «Em va dir que havia caigut d'una llitera i que havia caigut el divendres». Segons sembla, ja havien passat dos dies des de la caiguda del petit: «Quan li veiem el bony, Fidel em diu que cal anar a urgències perquè estava trencat».

Després portar-lo a l'Hospital 12 de Octubre, la mare de David i Rocío va revelar que «la doctora em va mirar amb desconfiança i em va preguntar com s'havia fet això el nen, jo li vaig dir: 'disculpa'm, sé per què m'està mirant així, acabo de tenir els nens perquè han vingut d'estar amb el seu pare'».

Rocío Carrasco després de sortir d'urgències va anar al jutjat de guàrdia a posar una denúncia per «negligència en els deures de custòdia», però, malgrat tot, la mare de Rocío i David Flores acabaria retirant la denúncia perquè no desitjava fer res «en contra del pare» dels seus fills i complicar més la difícil situació que vivia amb el seu exmarit.

La contradicció de Rocío Carrasco en el relat dels fets

La història explicada per la filla de Rocío Jurado no va ser tal com ens va narrar aquest dimecres a Telecinco. No dubtant de la veracitat del gruix del qual va passar amb el seu fill David, la dona de Fidel Albiac va entrar en una contradicció innecessària deguda a la gravetat del fet, i aquesta no és altre que el seu fill David va estar amb el braç trencat durant tot el cap de setmana que va passar amb el seu pare.

Rocío Carrasco assegura que la seva filla li explica que el seu germà David ha caigut d'una llitera quan la seva mare li pregunta pel bony que té el petit en un dels seus braços. Però, tanmateix, l'estrany del cas ve quan pocs minuts després, el documental mostra a tota l'audiència la declaració al jutjat de Rocío Carrasco després de posar la pertinent denúncia contra Antonio David Flores.


Un dels 'tuiters' que seguia l'episodi 6 de 'Rocío, contar la verdad para seguir viva', va capturar aquest moment del lliurament on ve l'informe detallant com va assabentar-se Rocío Carrasco que el seu fill David s'havia trencat el braç mentre estava de cap de setmana amb el seu pare.

En l'últim paràgraf, es pot comprovar que Rocío va declarar que va preguntar a la seva filla «si David havia caigut, i aquesta no ha sabut contestar-li», diu l'informe judicial. D'aquesta manera, suposa una clara contradicció amb l'explicat per la mare en l'enregistrament de l'episodi 6, on afirmava que va ser ella qui li va explicar què havia passat amb el seu germà.