Imatge de Mila Ximénez en una sessió de fotos per una revista

Mila Ximénez, desfeta: es trenca a 'Sálvame' parlant del seu càncer

La col·laboradora encara no està acostumada a verbalitzar la paraula càncer, una malaltia que està vivint en primera persona

El passat mes de juny, Mila Ximénez anunciava a tots els seus companys de 'Sálvame' que patia un càncer de pulmó, enxampant a molts dels col·laboradors del seu programa per sorpresa i causant-los un gran plor en directe quan intentaven assimilar la notícia que se'ls estava donant. Només un petit grup de companys coneixien la notícia, i que va obligar la col·laboradora a fer front a una dura malaltia al mig de tota la crisi del coronavirus.

La periodista va comentar que no ho estava portant gens bé i just quan s'estava acostumant a viure amb la pandèmia, li arribava aquest cop que la deixava de nou per terra. En aquest moment, Ximénez decidia apartar-se del focus mediàtic i s'acomiadava del seu programa per reposar i fer front al tractament associat que comporta el càncer que pateix.

Aquest aïllament va ser respectat per tots els mitjans de comunicació, respectant l'anonimat de la col·laboradora i que només apareixia en moments puntuals en el seu programa per explicar com li estava anant l'inici de la seva recuperació.

Amb l'arribada del càncer, Mila va dir que era un bon moment per prendre la vida amb més tranquil·litat i dedicant més temps a estar amb la seva filla i amb els seus néts. Amb això, la col·laboradora decidia deixar el seu treball en un segon pla i gaudir dels seus, donant un valor absolut a la seva faceta com a mare i àvia.

Encara que sembli que la col·laboradora ho està portant molt bé, avui no ha pogut suportar la pressió i s'ha posat a plorar davant les càmeres de 'Sálvame'. Concretament, el programa es trobava parlant sobre Ana Obregón i el seu difunt fill Álex Lecquio, que ens va deixar per culpa d'un sever càncer.

En aquest moment, Mila ha fet una pausa en el comentari que estava realitzant, per girar-se i començar a plorar. Ella mateixa ha explicat que encara no està preparada per a verbalitzar aquesta malaltia i que ella també està patint en primera persona.

Les dures converses entre Mila Ximénez i Ana Obregón

La col·laboradora, entre llàgrimes, confessava haver parlat en diverses ocasions amb Ana Obregón. Unes converses telefòniques on han posat en comú tots els mals que els ha portat el càncer, una sofrint en primera persona i l'altra perdent a l'únic fill que tenia.

Segons la tertuliana, Ana Obregón i ella coincideixen que prefereixen patir una malaltia com aquesta elles en primera persona i que no sigui algun dels seus qui el pateixi.

Cal recordar que Mila va voler allunyar-se del tot de 'Sálvame', deixant caure que potser no tornaria al seu lloc de treball per poder dedicar-se a la seva família, unes intencions que només van durar uns mesos, per acabar decidint-se i tornant al plató que li ha donat tantes il·lusions com també plors.

Mila Ximénez va visitar un dia per sorpresa al plató del seu programa, on volia felicitar el seu amic Kiko Hernández pel seu aniversari. Amb aquesta visita, la col·laboradora deixava clares les seves intencions de tornar a les tardes de Telecinco, ja que el fet d'estar tancada a casa l'estava desanimant molt.

Va ser a partir d'aquesta visita quan Mila va acceptar tornar a treballar només alguns dies de la setmana, una afluència molt menor a la qual ens tenia acostumats, acudint fins i tot a tots els 'Deluxe' que s'emetien al llarg del mes.

Alhora, el programa ha normalitzat les absències temporals d'una de les seves col·laboradores estrella. Han sigut moltes les setmanes que la col·laboradora no ha acudit al seu lloc de treball, ja que alguns dels trams del seu tractament li ha impedit desenvolupar la seva tasca professional com fa des dels inicis de 'Sálvame', sent una de les col·laboradores fundadores del format de 'Mediaset'.

L'actitud de la col·laboradora ha canviat molt des que tot això passés. Ara es mostra molt més relaxada, entrant molt menys en les polèmiques i relativitzant molt més tot allò que passa a la televisió, ja que segurament la seva vivència personal li fa prendre certa distància amb les coses més irrellevants que van succeint diàriament.