Mila Ximénez diu per error que Chelo García Cortés participarà a 'Supervivientes'

La col·laboradora podrà complir el seu somni i participar en el programa de supervivència

Chelo García Cortes
Chelo García Cortés complirà el seu somni de participar a 'Supervivientes' | TELECINCO

Chelo García Cortés està d'enhorabona. Després d'estar anys suplicant poder participar a 'Supervivientes', per fi podrà complir el seu somni i formar part d'un altre dels programes estrella de Telecinco, tal com explica 'La Coctelera'. 

Malgrat que tot apunta a la participació de la col·laboradora de 'Sálvame' al programa, el cert és que no hi ha encara una confirmació oficial, ja que va ser Mila Ximénez la que va anunciar la seva participació sense adonar-se de què encara no s'havia fet pública aquesta informació. L'ensurt de la periodista va tenir lloc durant el programa 'Deluxe' del passat dissabte quan els col·laboradors estaven entrevistant a la parella de Chelo, Marta Roca. 

Ximénez pregunta sobre l'absència de Chelo durant el programa

En aquest sentit, Ximénez va preguntar-li a Roca que com portaria l'absència de la seva dona durant la seva participació en el concurs. Davant aquesta manifestació, fins llavors secreta, la direcció del programa va haver d'advertir a Ximénez sobre la seva confessió i, minuts més tard, va dir que: «Bé, vull dir, que s'ho mereix i que té tot el meu suport perquè hi vagi a 'Supervivientes'».

Però l'errada de Ximénez no va ser l'única i, ja que la nit era ideal per a parlar i comptar secrets que mai abans s'havien dit, Chelo va aprofitar per explicar el següent: «El que més em costarà de l'illa és estar sense ella». Davant aquesta confessió, les xarxes socials es van incendiar i es van omplir de missatges de suport cap a Chelo que, fins i tot l'any passat, va trencar en llàgrimes en assabentar-se que no participaria en la darrera edició.

Chelo García Cortés i la seva dona Marta
Mila Ximénez va dir la notícia durant l'entrevista a la parella de Chelo | TELECINCO

 

  • També et pot interessar: La dona de Chelo García va patir un accident que la va apartar de la seva feina

Colate i Omar Montes, els únics concursants confirmats

Fins al moment, els únics concursants confirmats per enguany són Colate i Omar Montes. La direcció va dient els noms en comptagotes, tot i que s'espera que el programa comenci a mitjans del mes d'abril. Com ja és una tradició, el programa de supervivència s'allargarà diversos mesos, concretament, fins a mitjans del mes de juliol, gràcies al desplegament que durà a terme BullDog TV a Honduras. Lara Álvarez serà, de nou, l'encarregada de marxar fins a l'illa per a conduir el programa fins al seu final.

  • També et pot interessar: Chelo García Cortés se sotmet a un retoc estètic facial

Comentaris

envia el comentari