YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Mila Ximénez esclata després dels primers resultats contra el seu càncer

La col·laboradora no ha pogut més i ha trencat el seu silenci en directe

Imatge de Mila Ximénez en una sessió de fotos per una revista
Mila Ximénez s'ha enfadat molt a 'Sálvame' | Twitter (@lecturas)

Mila Ximénez s'ha convertit en una de les protagonistes involuntàries en el conflicte entre Kiko Rivera i Isabel Pantoja. La col·laboradora de 'Sálvame' va ser la primera a revelar el motiu real del conflicte gràcies a l'entrevista que va concedir-li el DJ per a la revista 'Lecturas'. Aquesta entrevista va suposar l'inici del drama, que va continuar divendres passat, 13 de novembre, en l'especial 'Cantora: la herencia envenenada'.

Ja no hi ha res que aturi el conflicte entre mare i fill. Kiko està molt dolgut, i és per això que va decidir explicar tot el que ha fet la seva manera amb l'herència de Paquirri. Després que sortís a la llum tot el que fins ara ha anat descobrint Kiko Rivera, Mila Ximénez ha donat suport al fill de la cantant i ho ha fet criticant dràsticament a Isa Pantoja, qui va fer declaracions a 'La Casa Fuerte'.

Chabelita encén a Mila Ximénez

Isa Pantoja està concursant a 'La Casa Fuerte' junt amb la seva parella, Asraf Beno, mentre que a l'exterior la seva família s'està enfonsant. Diumenge, 15 de novembre, Chabelita va poder conèixer tot el que el seu germà va revelar en l'especial sobre la seva herència. La jove es va sorprendre molt i no va poder evitar alarmar-se.  

La concursant va afirmar estar d'acord amb algunes de les coses que va comentar Kiko Rivera, però també va criticar-lo. Isa es va negar a formar part del conflicte al·ludint que no vol fer-li mal a la seva mare. Evidentment, Mila Ximénez va esclatar en directe a 'Sálvame'.

«Que mentidera que és... Tu has fet el mateix que el teu germà o pitjor, sempre que hi ha hagut un problema a Cantora ho has explicat públicament. Què és el que no entens ara» li preguntava directament mirant a càmera. Tot i que la col·laboradora es troba en plena lluita contra el càncer de pulmó, Mila ha demostrat que no hi ha res que li freni ni acabi amb la seva intensitat en el treball.

Així doncs, Mila va esclatar d'aquesta manera perquè no entén com Isa Pantoja es va atrevir a mostrar-se tan preocupada pel benestar de la seva mare quan ella mateixa havia parlat malament d'ella en més d'una ocasió. «No m'explico com és capaç de dir que no entén com Kiko vol resoldre el seu conflicte en un plató quan és el que ella ha estat fent des dels divuit anys» afirmava molt molesta.

Mila Ximénez ja va advertir a Kiko Rivera

Fa molts anys que Mila Ximénez treballa en el món de la televisió i, per tant, ja es coneix com actuen molts personatges. Encara que l'actitud d'Isa Pantoja va provocar que la col·laboradora s'enfadés, tenia molt clar que això podria passar, i així ho va fer saber a Kiko Rivera des d'un bon principi.

La periodista ja va advertir a Kiko Rivera que estigués preparat per «enfrontar aquest conflicte sol». I no s'ha equivocat, ja que Chabelita es mostra molt compassiva amb Isabel Pantoja. «Tu em vas explicar coses punyents, vas dir-li mala mare, vas parlar del poder del teu oncle Agustín. Ara Kiko no es pot quedar sol, has fet el mateix o pitjor que el teu germà» li va recordar Mila traient a la llum l'entrevista que li va concedir Chabelita fa uns anys. 


Comentaris

envia el comentari