La sorpresa que donarà demà mateix Mila Ximénez a la televisió

La col·laboradora fa dos mesos que no apareix a la televisió

Mila Ximénez en un plató de Telecinco
Mila tornarà a retrobar-se amb els seus companys aquest dissabte a la nit al 'Deluxe'| Telecinco

MilaXiménez entrava per telèfon el passat 16 de juny a 'Sálvame' per tal d'anunciar que s'allunyaria durant un temps dels platós de televisió per poder tractar-se del càncer de pulmó que pateix. A més, explicava que volia passar aquests moments tan complicats envoltada dels més propers.

La notícia va agafar a tothom per sorpresa i entre plors i missatges d'ànims, els seus companys desitjaven a Mila que es recuperés ben aviat per reincorporar-se al programa i treballar amb ells. La col·laboradora de 'Sálvame' ha complert amb les seves paraules i des de l'anunci no s'ha sabut res sobre la periodista que ha estat nomenada en alguna conversa que han mantingut els seus companys de programa i poc més.

Davant d'aquests fets, la notícia del retorn de Mila XIménez i del punt final d'aquest silenci mediàtic ha creat una gran expectació. Ahir a la tarda, MaríaPatiño anunciava en directe que la seva companya de programa tornava aquest dissabte al 'Deluxe' per explicar com està. Una notícia que KikoHernández, gran amic de Ximénez, ha aprofitat per mostrar novament el seu suport a la col·laboradora tot recordant-li que està i que sempre estarà per a tot el que aquesta necessiti.

Mila Ximénez envoltada de tota la seva família

Des del mateix moment en què es va fer pública la notícia, la filla de Mila Ximénez, Alba, no va dubtar a traslladar-se al costat de la seva mare per poder acompanyar-la durant aquests moments. Mila confessava a 'Sálvame' que volia ser una molt bona pacient i fer tot el que li diguessin els seus metges perquè tot acabi bé i pugui recuperar tan aviat com sigui possibles la seva vida.

Aquest dissabte podrem veure en directe al 'Deluxe' com es troba la periodista i com està evolucionant la complicada malaltia que li ha estat diagnosticada. Mila té molt clar que quan tot això acabi s'agafarà unes merescudes vacances per allunyar-se dels mitjans durant una temporada i així poder gaudir de bons moments al costat dels seus néts i familiars més propers.


Comentaris

envia el comentari