'Milionària' de Rosalia arriba als 2 milions de visualitzacions

L'artista ha sorprès amb el llançament de dues cançons simultànies, una en català i l'altre en castellà, en un innovador videclip titulat 'Fucking Money Man'
Rosalía en el seu nou videoclip 'Fucking money man'
Rosalía en el seu nou videoclip 'Fucking money man' | YOUTUBE

Rosalía ha sorprès tothom amb el llançament de dues cançons simultànies una de les quals està cantada en la seva llengua materna, el català. 'Milionària', que és com es titula la cançó, es converteix doncs en el primer tema en català de l'intèrpret, que a més a més ha publicat un videoclip titulat 'Fucking Money Man', en el qual enllaça dos nous temes, un en castellà i l'altre en català, i que representa dues cares de la mateixa moneda: la passió i l'odi pels diners.

2 milions de visualitzacions

'Milionària' encara no porta ni 24 hores al Youtube i ja ha arribat als 2 milions de visualitzacions, una autèntica bogeria. El videoclip del tema està produït per Pandora, és la primera cançó del videoclip, en què Rosalia interpreta una concursant de programa de televisió dels anys 90 que vol aconseguir molts diners. En la lletra de la cançó, Rosalía assegura que l'únic que vol és aconseguir molts diners amb frases com «només vull veure bitllets de cent (...) signe del dòlar dintre la ment».

Rosalía amb un model de 'Pull&Bear'
La nova cançó de Rosalía arriba als dos milions de visualitzacions | Pull&Bear

 

Rosalia aposta pel català

La composició del videoclip i dels dos nous temes ha arrasat a les xarxes i tothom ha aplaudit l'originalitat amb què ha cantat les dues cançons, una de les quals ha sorprès per ser en català i per seguir el rastre de la rumba catalana, un gènere que l'artista encara no havia tocat.

Òscar Dalmau podria haver aparegut al videoclip de la Rosalia

L'actor que fa de presentador a 'Milionària' és l'Ivan Losa, però aquest podria haver estat un altre. Segons ha confessat el presentador català, Òscar Dalmau, al seu programa 'La Competència', fa un temps va rebre un correu de la productora de la Rosalia on deien que necessitaven un presentador per al seu videoclip. Malgrat la proposta el locutor va decidir no acceptar, ja que havia de treballar i per a ell la seva feina és més important que qualsevol altre cosa.

Òscar Dalmau podria haver participat en el videoclip de Rosalia | CCMA

 Comentaris

envia el comentari