Miriam Saavedra descobreix en directe que el seu pare està a punt de morir

La col·laboradora ha patit una crisi nerviosa

Miriam Saavedra escuchando en 'Sálvame' los reproches de Carlos Lozano
La col·laboradora ha patit una crisi nerviosa | Telecinco

Miriam Saavedra, exparella de Carlos Lozano, no guanya per disgustos. Des que la vam conèixer, ha estat protagonista pels drames que l'han acompanyat, sobretot per ruptures, baralles amb el seu ex i també amb l'exdona d'aquest, Mónica Hoyos.

Es defensa bé en el desastre i ha aconseguit convertir-lo en la seva marca pròpia, arribant fins i tot a guanyar 'realities' de televisió pels seus desastres més sonats. El que ha tingut lloc aquesta tarda no estava previst i ha encongit el cor de la col·laboradora, sense pràcticament saber com reaccionar.'Sálvame' l'havia convidat per tirar-li en cara alguna cosa que havia fet i que estava molt malament, però quan s'han acostat a ella per començar a desgranar la història, la col·laboradora s'ha enfonsat i ha demanat a Kiko Hernández, el presentador d'aquesta tarda, que la tractessin amb afecte i li deixessin el seu espai perquè no es trobava massa bé.Saavedra explicava que la seva germana i el seu pare es troben en perill al seu país d'origen, el Perú. La col·laboradora ha assegurat que la seva germana té molts problemes per poder respirar i no disposa d'un respirador amb el qual poder solucionar de manera assistida aquest complicat problema.

Rep una trista i xocant notícia sobre el seu pare en directe

Per si no n'hi hagués prou, Miriam ha explicat també que el seu pare està molt greu i que no està rebent tractament mèdic perquè el país té els hospitals col·lapsats i sense material per poder assistir els malalts.


Mentre la concursant de 'realities' explicava la catarsi per la qual està passant la seva família, Víctor Sandoval rebia un missatge de la representant d'aquesta, que l'informava de la defunció del seu pare.

En aquest moment Miriam Saavedra entrava en una crisi nerviosa i demanava el seu mòbil a producció per poder contrastar aquesta trista notícia. Finalment aquesta dada es desmentia, però sí que s'assegurava que el pare de Saavedra està molt greu i que difícilment aconsegueixi revertir aquest complicat historial mèdic.


Comentaris

envia el comentari