Primer pla d'Adara Molinero somrient

Els missatges d'algú de Telecinco que rep Adara, al descobert

Adara Molinero ha confessat que rep missatges afectuosos d'una persona coneguda de la cadena

Adara Molinero ha viscut una de les gales més complicades des que concursa a 'Secret Story'. En ple directe es va haver de retrobar amb Gianmarco Onestini, el seu ex i germà de Luca, un dels seus rivals dins del reality.

La tensió va ser notable, i es van intercanviar tota mena de retrets. Això sense passar per alt els 'ganivets' que en tot moment li va llançar una persona que donava suport a l'italià. La madrilenya es va emportar més d'un revés d'una col·laboradora, fins que es va cansar i la va desemmascarar.

I és que va confessar que, tot i que l'ataca a plató, després li envia missatges molt afectuosos.

Parlem de Carolina Sobe , exconcursant de 'Gran Hermano'.

Carolina Sobe al plató de 'Secret Story'
Tot i que l'ataca a plató, Carolina Sobe envia missatges bonics a Adara Molinero | Europa Press

Adara rep atacs continus de Carolina Sobe a 'Secret Story'

A la madrilenya i a l'italià els van fer seure junts a la gala per a crear expectació i morbositat entre l'audiència. I, precisament per això, li van preguntar a Adara què sentia en tenir-lo a prop. I ella va respondre: «La veritat és que res, perquè tinc un tros de tio esperant-me a casa».

Un comentari que va fer que Carolina, entre rialles, exposés: «Vinga, no et flipis». Aquest, però, no va ser l'únic revés que li va donar, sinó que en van venir més.

Es va posar sobre la taula la ruptura Adara i Gianmarco, i l'italià va aprofitar l'avinentesa per a dir que ella li va ser infidel, que el va enganyar amb Rodri, el seu nòvio actual. I aquest comentari va fer que la jove manifestés: «Qualsevol dona del món l'hauria deixat per un home de debò».

Paraules que van fer que Carolina prengués la paraula. «Sí, per un home amb qui no et vas parlar durant quatre mesos i a qui, de sobte, estimaves i trobaves a faltar. Va, si us plau», va dir.

Fotomuntatge d'Adara Molinero i Rodri Fuertes
Adara ha presumit de Rodri, i això li ha suposat rebre atacs de Gianmarco i Carolina | Instagram

La cosa, però, no es va acabar aquí, ja que, quan al paltó es comentava la relació entre Luca i Cristina, Adara i Gianmarco van aprofitar per a llançar-se un altre flasca l'un a l'altre. Ell li va recordar que l'havien fet fora dues vegades del reality. I ella li va respondre que és pitjor quedar segon a 'Supervivientes', com li va passar a ell, era pitjor, perquè «això fot més».

Davant d'aquestes paraules, l'italià no es va quedar callat: «Hauré quedat segon, però m'emporto el suport de moltíssima gent, i per a mi aquest premi és millor. És millor tenir tot el suport que tinc».

I Sobe va tornar a fer acte d'aparició per a atacar Adara. «Molt bé, és clar que sí», va dir mostrant suport a Gianmarco.

Adara revela que Carolina Sobe és molt falsa

La tensió entre Gianmarco i Adara va anar creixent, especialment quan ella va fer al·legacions per a expulsar Luca. Un al·legat polèmic, ja que els últims segons els va aprofitar per a enviar paraules d'afecte a Miguel Frigenti.

Cynthia va haver d'exposar arguments perquè l'eliminat fos el col·laborador esmentat. I, mentre es preparava, Carolina, va voler al·ludir el que havia fet la madrilenya i va afegir: «Que no et sobri temps per a després dir tonteries».

Cansada dels atacs constants que estava rebent per part de Sobe, la madrilenya la va deixar en evidència. Així, no va dubtar a posar de manifest que és una persona molt hipòcrita.

«Escolta, Carlos, una coseta», va dir interrompent el presentador, Carlos Sobera. «És que després aquesta noia m'escriu per Instagram dient-me coses boniques. Falsa».

L'al·ludida no va trigar a respondre: «Què té a veure que et digués una cosa bonica quan pensava que et feia falta? Crec que te la puc dir si em dona la gana». I va afegir: «Això va ser perquè ho estaves passant malament en un moment donat».