Mónica Naranjo, sobre el seu divorci: «Pensava que em moriria de pena»

La cantant va sincerar-se el passat dijous al programa 'El Hormiguero'

Mónica Naranjo en 'El Hormiguero'
Mónica Naranjo al programa 'El Hormiguero' | Antena 3

 

El plató del programa 'El Hormiguero' va rebre dijous passat una de les cantants més conegudes del panorama espanyol: Mónica Naranjo. L'artista va ocupar la cadira davant de Pablo Motos amb un somriure a la cara i amb ganes de compartir amb l'audiència els seus darrers projectes professionals però també un dels moments més durs de la seva vida.

L'anunci del divorci

El matrimoni va decidir separar-se després de 15 anys de relació | Cedida

Es tracta del seu divorci amb Oscar Tarruella, el qual van comunicar els dos afectats el mes de març de 2018 després de 15 anys de matrimoni. Els inicis de la parella van ser un clar exemple de l'amor a primera vista perquè Naranjo va conèixer al seu exmarit quan li van entrar a robar a casa. Oscar era Mosso d'Esquadra i va ajudar la cantant a resoldre el cas però, a més, van començar a sortir junts.

Fins i tot, Oscar va decidir deixar la seva professió i dedicar-se a ser el representant de l'artista. Quan van decidir trencar la seva relació, va ser un dur tràngols per als dos com es va poder comprovar en la publicació que va fer ell a les seves xarxes socials en el moment d'anunciar el divorci.

«Pensava que em moriria de la pena»

Pel que fa a Mónica, durant el programa de Pablo Motos va explicar que va viure la situació d'aquesta manera.«Jo em vaig separar al mes de març. Els dos primers mesos pensava que em moriria de la pena i de la decepció. Però el tercer mes em vaig convèncer que ja era hora d'acabar amb la pena». En aquest sentit, la cantant va comentar que ella creu que quan ets negatiu només atraus coses negatives a la teva vida, i per aquest motiu va decidir canviar el xip.«No hem vingut aquí per patir, hem vingut aquí per ser feliços», va afegir.

Mónica Naranjo ha decidit passar pàgina després del seu divorci | Antena 3

Tot i això, Naranjo va recordar moments durs quan s'acabava de divorciar com el fet d'arribar a casa, estar sola i sentir que la casa estava buida. Però després d'aquest tràngol, va reconèixer que es troba molt millor i que ha aconseguit començar una nova vida sense el seu exmarit.«Actualment ja ni me'n recordo d'ell», va afirmar.


Comentaris

envia el comentari