Mònica Terribas temptada per abandonar Catalunya Ràdio

El projecte es troba encara en una fase embrionària

Mònica Terribas participant en una ponència
Mònica Terribas presenta actualment 'El matí de Catalunya Ràdio' | GTRES

Mònica Terribas ha aconseguit fer-se un lloc a les ones radiofòniques i s'ha convertit, juntament amb Jordi Basté en referents matinals de la ràdio catalana. Fins al moment, era impossible pensar que Terribas marxés a un altre mitjà allunyat de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (TV3 i Catalunya Ràdio), però ara una oferta que hauria rebut podria canviar-ho tot.

Segons es refereix una informació publicada per 'Vozpópuli', l'empresari català Jaume Roures, creador de 'La Sexta', estaria cercant ara aterrar a l'oferta radiofònica catalana amb una nova emissora que es convertiria així en la competència directa de Catalunya Ràdio i RAC1. Aquesta jugada de Roures, aniria lligada al fixatge de certs professionals del mitjà que ja compten amb un gran reconeixement públic, ajudant així al creixement inicial del projecte.

Amb un dial encara per determinar

Els primers moviments de l'empresari haurien passat per intentar comprar un seguit de freqüències al grup Flaixbac, però aquestes negociacions no haurien arribat a bon port i això l'hauria portat a explorar nous camins. Aquests apunten directament al Grup Tele-Taxi de Justo Molinero, el qual compta amb llicències arreu del territori i que podria acabar venent a Jaume Roures si arribessin a un acord beneficiós per a les dues bandes.

El polèmic comentari de Francino i Ustrell a TV3

A 'Planta baixa', el programa de TV3, s'ha parlat de la polèmica decisió que va dur a suspendre un partit de futbol per cridar «nazi» a un reconegut nazi. Carles Francino, tertulià del dilluns al programa i Ustrell van protagonitzar una escandalosa patinada durant la seva emissió.

Francino assenyalava «que per primera vegada se suspengui un partit per crits de 'nazi' o 'negre' em sembla una bona notícia. A veure si acabem amb aquesta tonteria que tot s'hi val quan anem a un partit de futbol». Lluny de portar-li la contraria, Ustrell respon: «Clar». Uns comentaris que han portat a Pilar Rahola a mostrar el seu rebuig a través de Twitter: 

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari