URGENT

🔴 Caos a Barcelona per la caiguda d'una palmera a la Diagonal

Montse Tió i Míriam Riau, les noves presentadores del 'Tot es mou'

Portaran el programa durant tot el juliol, mentre que els presentadors principals descansen
Melero i Marquina fan vacances, però el programa seguirà presentat per Tió i Riau | Twitter (@totesmoutv3)

 

Ja fa temps que a TV3 se segueixen emetent els programes diaris també durant l'estiu, i han deixat de banda les reemissions i sèries repetides. Aquest juliol, 'Tot es mou' seguirà omplint les tardes, tot i que amb un petit canvi. Els presentadors titulars es prendran els mesos d'estiu de vacances i seran Montse Tió i Míriam Riau qui agafaran les regnes del programa.

 

De subdirectora del programa a presentadora

Montse Tió era una de les opcions més segures que tenia el programa. En primer lloc, perquè n'és la subdirectora; però el que ha fet decantar la balança és que ella és una periodista polifacètica: ha fet tots els papers possibles a TV3, des de reportera intrèpida a 'Els Matins', fins a subdirectora de 'Preguntes Freqüents'. El següent pas que l'esperava era dirigir el nou programa d'entreteniment dels migdies –el qual encara no té nom–, però finalment aquest lloc li va ser arrabassat per Ricard Ustrell.

 

La presentadora més jove de la cadena

Per altra banda, estarà Míriam Riau . TV3 només li ha fet la prova a ella, tot i que el programa ja comptés amb bons col·laboradors que apareixen en antena fent seccions com Jordi Gil, Laia Ferrer o Sheila Allen, i que podrien haver adquirit i emprés el rol de presentador sense problema i ja coneixien el funcionament del programa.

 

Les dues presentadores ja van dirigir el programa ahir, dia 1 de juliol | Twitter (@totesmoutv 3)

 

Tot i això, la directora del programa, Irma Pina, ha decidit apostar per Riau, provinent de Catalunya Ràdio, i amb menys taules televisives que altres candidats. A més, és la persona més jove de tota la CCMA, amb 32 anys.

 

Des d'ahir –el primer dia de mes– i fins al 26 de juliol, els comandaments del programa els tindran dues dones. Durant aquesta última temporada, el programa ha tingut molt bona rebuda, fins i tot arribant a superar 'Sálvame' en algunes ocasions, en part gràcies a la cobertura que el programa ha estat fent sobre el judici del procés.

 

També et pot interessar...