El motiu pel qual José Antonio Avilés no voldrà tornar a Espanya

El periodista haurà de donar moltes explicacions per les seves mentides

Jorge Javier Vázquez durant una gala de 'Supervivientes 2019'
El presentador de 'Supervivientes', Jorge Javier Vázquez | Catalunya Diari

Tot i que José Antonio Avilés era considerat un dels concursants menys populars de l'actual edició de 'Supervivientes', l'andalús ha aconseguit esquivar molt bé les nominacions, i ha anat vencent alguns concursants aparentment molt més forts. És cert que el col·laborador comptava amb el suport del seu programa 'Viva la vida' i de tots els seus companys, que li han estat fent campanya a través de la televisió i també en xarxes socials. Aquest dijous, però, de res li ha servit. Alguna cosa deu haver passat perquè la tendència es canviï i d'aquesta manera, i és que el col·laborador ha estat expulsat.

La llicenciatura d'Avilés, centre de totes les mirades

És clar, el públic sap que ara Avilés val més pel que s'inventa que pel seu concurs. En els últims dies han estat múltiples les mentides que s'han destapat sobre el col·laborador d'Emma García. En les darreres hores ha aparegut un representant de la Universitat de Gal·les a 'Sálvame', confirmant que a la base de dades del centre no consta el nom d'Avilés, encara que ell hagi presentat documents amb la capçalera de centre, que venien a acreditar que s'havia llicenciat com a periodista per aquesta universitat anglesa.

La millor mostra que Avilés no ha sortit d'Espanya per estudiar ha estat la prova d'anglès que li ha realitzat Jorge Javier Vázquez en directe, al qual el concursant només ha estat capaç de dir gràcies i alguna paraula més inventada que han acabat amb un Jorge Javier petat del riure.

L'exsupervivent haurà de donar moltes explicacions

Entre els embolics d'Avilés es troba també un fals idil·li amb un presentador d'Antena 3, un negoci fictici de representació d'instagramers i llocs de treball que mai ha exercit com la d'hoste de vol i treballs en televisió, en els quals mai ha estat vist.

El ja exsupervivent no té ni idea que a Espanya l'espera una crua realitat, on haurà d'afrontar una per una totes les mentides que ha deixat anar, algunes de les quals són constituents de delicte. Veurem si després d'això Avilés segueix treballant en televisió, o bé surt per la porta de darrere per fingir el seu currículum estudiantil i també professional.


Comentaris

envia el comentari