Nagore Robles, molt somrient a càmera

Nagore Robles aclareix el que tothom li demanava: «Jo soc...»

Nagore Robles ha confessat la seva orientació sexual

Parlar de Nagore Robles és parlar d'una persona atrevida, divertida, clara, de ment àgil i sense pèls a la llengua. Atributs els quals han fet que sigui molt estimada pel públic, fins al punt d'arribar a convertir-se en presentadora de 'Sobreviviré', a MiTele Plus. Un programa fresc, obert i on pot passar qualsevol cosa.

Precisament la seva pròpia personalitat i les característiques del format esmentat són les que han fet que la basca protagonitzi un moment inesperat. Sí, perquè s'ha confessat obertament per parlar de la seva orientació sexual.

Nagore Robles s'ha definit com a pansexual

Nagore ha estrenat a l'esmentat espai una secció anomenada 'SobreviviTEST' i com a padrí ha tingut Alonso Caparrós. Així, tots dos s'han deixat emportar, sincerant-se i fent-se confessions íntimes d'una multitud de temes. En concret, entre aquests, hi ha hagut el sexe i la seva orientació sexual.

Alonso Caparrós amb la seva dona Angelica Delgado
Alonso Caparrós ha anat al programa de Nagore Robles | GTRES

El col·laborador de 'Sálvame' només arribar li ha dit a la xicota de Sandra Barneda: «Tens una mirada especial». Ella li ha respost: «Sí, potser tu i jo en una altra vida...». Al qual ell ha afegit: «Tu estàs segura de la teva condició?».

Robles li ha contestat amb una altra pregunta: «Quina és la meva condició?». I això ha portat Alonso a dir: «No ho sé, no t'ofenguis».

La presentadora ha intentat treure-li ferro a l'assumpte i ha afegit: «Què passa? Què et costa de parlar de l'orientació sexual?». Així, el nou padrí de la seva secció ha matisat: «No és perquè em costi, és perquè desconec realment la teva».

Davant d'això, la basca ha estat molt clara: «Jo la veritat és que ara, amb tants noms, estic una mica com perduda. Crec que jo soc pansexual».

D'aquesta manera, ho ha reconegut obertament per tot seguit demanar-li ajuda al respecte a la seva companya Elsa Ruiz. Llavors, després de parlar de diversos termes amb aquesta, ha tornat a dir: «Soc pansexual perquè m'enamoro de les persones. I ja està».

Nagore Robles i Sandra Barneda
Nagore Robles manté actualment una relació consolidada amb Sandra Barneda | GTRES

Després ha volgut saber si Caparrós també ho és, en concret si tindria alguna cosa amb un altre home. Ell ha estat molt contundent: «Ara mateix, com estic tan enamorat de la meva dona, ni m'ho plantejo».

«Però estic d'acord amb allò que tu dius i és que, al final, les persones i els cors són el més important. Fins i tot, de vegades, m'ha donat més consol la mà d'un home que la d'una dona», ha reconegut.

Nagore Robles aconsegueix 'sucoses' confessions del seu convidat

El fet que ella hagi estat tan sincera parlant de la seva vida privada, com ja ha fet altres vegades, ha estat molt útil. Sí, li ha estat molt pràctic perquè Alonso es relaxés i acabés parlant també de la seva intimitat. En concret, dels 'flirteigs' que ha tingut amb homes.

Aquell ha dit: «No he tingut res de passar amb un noi, però sí que he tingut els meus experiments i les meves experiències. Fins i tot amb gent coneguda. És veritat que va ser fa molt de temps, però sí».

Així mateix, ha explicat: «Quan vaig fer la pel·lícula 'Perdona, bonita, pero Lucas me quería a mí' va tenir molta repercussió al món gai. I vaig entrar en contacte amb un món que no coneixia i en vaig gaudir moltíssim. Tinc grans amics gais i va ser una experiència meravellosa».

Nagore ha seguit preguntant-li i ha aconseguit que expliqui una anècdota inèdita: «Un cop vaig fer una desfilada en un bar gai i va ser meravellós. Portava uns calçotets molt atapeïts i se'm notaven fins a les venes del membre».

Un comentari que ha fet que la presentadora esclatés a riure sense parar. Però aquí no ha quedat la cosa, sinó que ha aconseguit que el col·laborador hagi revelat quin dels seus companys de 'Sálvame' és el que més es masturba: «Miguel Frigenti no para. Encara que jo també soc un gran defensor de l'onanisme».