Nagore Robles li treu a Sandra Barneda la feina que més desitjava

Serà la presentadora d'un dels programes més vistos de Mediaset

L'exparella va acabar amb la relació recentment, després de 3 anys juntes
Caldrà veure com afecta la notícia a la seva relació, després de la seva reconciliació | TELECINCO

Nagore Robles fa anys que viu un moment dolç en l'àmbit professional. De ser un dels personatges més odiats, a ser una de les col·laboradores estrella i més estimades de 'Myhyv'. Tant és així que no sorprèn que Mediaset apostés per ella com a substituta de Toñi Moreno al capdavant del programa de cites de Cuatro. 

Encara que la seva primera aventura com a presentadora no ha estat gaire exitosa, sembla que la cadena vol continuar apostant fort per ella. I és que segons ha publicat el portal 'Jaleos', després de substituir a Toñi Moreno, ha estat escollida per ser la successora de Mónica Naranjo. Sí, com es rumorejava, serà la presentadora de la segona edició de 'La isla de las tentaciones'. 

Un torpede a la seva relació

Aquesta excel·lent notícia professional, podria ser que no sigui tan bona per la seva vida sentimental. Una vegada confirmada la seva reconciliació amb Sandra Barneda, que sigui ella i no Barneda qui presentarà un dels programes més vistos de Mediaset, podria provocar tensió dins la parella. 

La presentadora catalana età molt decebuda amb l'empresa presidida per Paolo Vasile i no només perquè no presenti la pròxima edició de la 'isla'. S'alegra per la gran oportunitat que tindrà la seva companya però també està destrossada perquè ella ja ni tan sols apareix entre els noms per conduir algun programa important.

Així, tot i la seva llarga carrera amb ells, el perfil professional i periodístic de Sandra Barneda comença a perdre punts dins de Telecinco. El que busquen ara són experts en 'realities', i en això Nagore és un dels noms més destacats. 


Comentaris

envia el comentari