Fotomuntatge de Pablo Chiapella i la seva dona Natalia.

Natalia, la dona de Pablo Chiapella i la seva bonica història d'amor a Montepinar

Pablo Chiapella va ser el convidat d'ahir a la nit a 'El Hormiguero'

Pablo Chiapella va ser ahir 21 de juny a El Hormiguero, el programa presentat per Pablo Motos a Antena 3. Chiapella ha anat diverses vegades a divertir-se a aquest espai televisiu, líder d'audiència a la seva franja horària.

En aquesta ocasió, Chiapella ha estat presentant la seva nova comèdia, Llenos de gracia. Es tracta d'una pel·lícula inspirada en fets reals i basada en la història del jugador Valdo. Una comèdia familiar en què Carmen Machi es posa a la pell de la germana Marina, una monja que munta un equip de futbol amb els nens d'un orfenat.

Imatge de Pablo Chiapella a 'El Hormiguero.
Pablo Chiapella a 'El Hormiguero'. | Atresmedia
 

Chiapella, que compagina la promoció de la seva nova pel·lícula amb el rodatge dels nous capítols de La que se avecina, ha tornat a fer gala del seu sentit de l'humor.

Així doncs, l'actor que dona vida a Amador Rivas és un home alegre, divertit i molt familiar. Manté la seva vida privada allunyada dels focus, però no té objeccions a explicar alguna cosa que pocs saben amb relació a la seva parella, Natalia Puente.

Natalia, la dona que va enamorar Pablo Chiapella treballant

Pablo Chiapella i la seva dona, Natalia, fa més de 17 anys que estan junts. No s'han casat mai i tenen una filla de cinc anys, la Valentina, la gran debilitat de l'actor.

Pablo és diplomat en Magisteri, especialitzat en Educació Física. Tot i que anava per a mestre, molt aviat va estar temptat pel cuquet de la interpretació gràcies al seu amic Ernesto Sevilla. Amb ell, Pablo es va iniciar primer a La hora chanante i després a Muchachada Nui, on també va exercir de subdirector i realitzador, a més d'actor.

En el seu currículum posa que ha fet una desena de pel·lícules i curtmetratges, una altra desena de sèries televisives i diversos programes de televisió.

Imatge de Pablo Chiapella amb la seva dona.
Pablo Chiapella adora la seva dona, amb qui està des de fa més de 17 anys. | GTRES
 

Pablo va conèixer la seva actual dona a La que se avecina. Ella és estilista d'aquesta sèrie i es van enamorar allí. Ell mateix ha explicat una divertida anècdota dels seus inicis.

En una de les temporades de la sèrie, al personatge de Pablo el van fer aparèixer en diversos capítols amb tanga. Doncs bé, Pablo explica que «els tangues que em posen a la sèrie els escull el departament de vestuari i resulta que curiosament la noia que me'ls elegia a la segona temporada és Natalia, la meva actual parella».

Lògicament, aquesta anècdota provoca les rialles de qui l'escolta perquè l'amor té aquests capricis del destí. Ella segueix treballant també a la sèrie, de manera que Pablo i Natalia han sabut compaginar molt bé la seva vida personal amb la seva faceta laboral.

Natalia, a més, és molt comprensiva amb la popularitat de Pablo, una cosa que no és fàcil. L'actor assegura que no pot sortir sense fer-se 20 fotos amb els admiradors i la seva dona, pacientment, ho suporta.

Sincera, optimista i alegre, és el complement perfecte per a Pablo, qui la defineix com «la dona 10».

Pablo Chiapella ha captivat l'audiència

A El Hormiguero, Pablo Chiapella s'ha posat el públic a la butxaca. Assegura que no té una arma de seducció concreta, sinó que precisament l'humor és el seu gran aliat.

A més, li encanta vestir còmode, texans i samarreta i, quan no ha de treballar, es defineix com un «nàufrag». Es deixa barba i també es deixa créixer els cabells, sense les exigències d'estar perfecte cada dia com quan té rodatges.

També confessa que a la seva vida real és molt tímid i reservat i que les rialles i la desimboltura els deixa únicament per a l'escenari o el set de rodatge. A més, es defineix com a molt «pudorós», malgrat que apareix moltes vegades gairebé sense roba a la sèrie de Telecinco.