Nick, el català d’‘OT’ que ha tingut una infància molt dura

El jove ha estat expulsat de l’Acadèmia després de competir contra Maialen durant la gala 4

Noemí Galera abraçant Nick durant la segona setmana d''Operación Triunfo', gener del 2020
Nick, concursant d''Operación Triunfo' ha tingut una infància difícil | TVE

La gala 4 d’‘Operación Triunfo’ ha acabat amb l’expulsió de Nick, després d’una competició molt renyida contra Maialen, amb uns resultats de 43% i 57% de vots, respectivament. Així, el català s’ha acomiadat amb un missatge molt positiu per tots els seus seguidors: «Podem arribar on vulguem», com ha fet ell, després d’una infància molt dura.

Nick, en centres d’acollida fins fa poc

Nick té 19 anys i és de Barcelona. En entrar a ‘Operación Triunfo’ va explicar un fet de la seva vida que va sorprendre i commoure tots els espectadors i companys. I és que el català va créixer sense família, anant de centre d’acollida en centre d’acollida sense poder establir-se bé en alguna fins ara fa tot just poc més d’un any i mig que va trobar una bona casa d’acollida.

Segons el que va explicar Nick, va estar en diversos centres d’acollida: «He tingut una infància difícil. Ge estat d'ençà que vaig néixer fins que vaig fer set anys en diferents centres». I abans de la seva família actual, va estar amb una amb la qual la convivència no va ser gens fàcil: «No va acabar d’anar bé». Però, tot i haver passat anys difícils, intentant trobar el seu lloc, Nick finalment està amb una família que l’estima: «Ara estic amb una família que és brutal. Fa un any i mig que estic amb ells i és el primer cop que em sento en família».

Tot i haver de deixar enrere l’Acadèmia, Nick marxa d’‘Operación Triunfo’ compartint amb tothom unes paraules plenes de motivació: «Vull dir a tot el món, nois i noies, de diferents edats, que confieu en vosaltres perquè és el més important del món», afegint, «Estimeu-vos, encara que ja sé que costa una barbaritat. Confieu en la vida que us donarà coses molt maques i totes les persones som precioses i podem arribar on vulguem».

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari