Logo d''Opreación Triunfo 2020'

Vídeo: A Nina se li escapa la data d'estrena d''Operación triunfo 2020'

L'artista torna a 'Operación triunfo' després d'haver sigut directora de l'acadèmia

Nina, un dels fixatges estrella d''Operación Triunfo 2020' per al seu jurat,  ha visitat aquest matí el programa de TVE 'A partir de hoy' per parlar de la nova edició del programa que arribarà amb un munt de novetats.

L'equip de Màxim Huerta han volgut preguntar-li a la cantant sobre la seva tornada i també com afronta aquest nou repte de ser jurat d'un programa que ella coneix a la perfecció per haver estat durant molts anys la directora de l'acadèmia. Gairebé en el temps de descompte, Màxim ha volgut saber la data de l'estrena del programa i ha estat aquí quan a Nina se li ha escapat la data.

Torna al gener

Nina ha dit sense gaires problemes que el format ha de tornar a Televisió Espanyola la setmana del 13 de gener. No ha desvetllat el dia ni la data concreta, però segurament aquesta data no se sàpiga fins que s'apropi el dia per veure contra qui competirà el talent musical a la resta de cadenes.

Fins al moment,  han sortit a la llum alguns dels professors que formaran part del programa, però encara queda pendent saber la resta del claustre i el que és més important, els concursants finals del programa que competiran per convertir-se en el vencedor del programa.

També et pot interessar...