YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Noemí Salazar, acusada d'estafar els seus seguidors

El conegut col·laborador ha acusat Noemí de promocionar una estafa a les seves xarxes socials

El periodista del cor Miguel Frigenti en un acte promocional
Noemí Salazar, acusada d'estafar els seus seguidors| GTRES

Cada vegada són més els 'influencers' que estan en dubte després de sortejar o promocionar certes marques de dubtosa fiabilitat. Estafes, enganys, productes que mai arriben i, fins i tot preus desorbitats per sobre de la qualitat del producte, són alguns dels aspectes dels quals es queixen els internautes.

Aquesta setmana, era Miguel Frigenti l'encarregat de donar la veu d'alarma a través del seu compte de Twitter. Visiblement molest amb les campanyes publicitàries que realitzen alguns 'influencers' sense prèviament haver verificat la seva autenticitat, el jove periodista no dubtava a mostrar la seva indignació, aquest cop, amb Noemí Salazar.

Disposat a desmantellar l'engany d'una de les integrants de les 'pijitanas', el col·laborador sentenciava: «Aquesta és la història de com molts 'influencers' i personatges de TV utilitzen la seva imatge per vendre productes que són molt diferents del que prometen, i en molts casos, ni arriben. Tot va començar ahir quan, sense ànim d'ofendre, vaig pujar una història de Noemí Salazar», començava dient el col·laborador.

Tot seguit, Fringenti publicava com l'exconcursant de 'GH VIP' reaccionava a les seves acusacions: «Sense cap motiu, Noemí entra en còlera i es defensa a Instagram al·legant que la carcassa mòbil que anuncia el dia anterior la ven la seva amiga 'la Mary', i que la va publicitar de manera altruista sense cobrar un cèntim».

«La carcassa que promociona Noemí i que, segons ella, ven la seva veïna Mary, és una d'AliExpress que val poc més de dos euros i que Mary ven per més de deu», sentenciava finalment Miguel Frigenti, destapant la suposada estafa de Noemí Salazar.

La reacció de Noemí Salazar a les acusacions de Frigenti

Els comentaris de la televisiva gitana no s'han fet esperar i no dubtava a utilitzar les seves xarxes socials per defensar-se de totes les acusacions. A més de negar de manera rotunda tot el que s'ha dit pel col·laborador, Noemí fins i tot amenaçava amb «prendre mesures legals».

«Compte amb difamar i calumniar amb coses que són mentida», exclamava Noemí, visiblement indignada per tot el que ha dit Frigenti. I és que sembla que la 'pijitana' no està disposada a permetre que ningú la humiliï públicament i no dubtarà a anar a judici si és necessari defensar el seu honor i la seva veritat.

La mare d'aquesta, Raquel, tampoc es quedava curta a l'hora de carregar contra el periodista. Concretament,  advertia a la seva filla que «no li doni més menjar» a Frigenti perquè «ficant-se amb la 'Brilli-Brilli' li han pujat 2.000 seguidors».

I és que de demostrar-se que és cert, el seu gairebé milió de seguidors trontollaria per complet. A més de fer publicitat en xarxes socials, cal destacar que Noemí també compta amb una marca de cosmètica pròpia, 'Noemí Salzar Cosmetics', cosa que sens dubte podria ser molt perjudicial per al seu àmbit laboral.

La publicitat en xarxes socials, en el punt de mira

La veritat és que no és la primera vegada que es posa en dubte la veracitat d'una campanya publicitària duta a terme per un famós. Rocío Osorno, Yoli de 'GH', Melodie de 'La isla', són diverses les 'influencers' que han hagut de fer front a diversos comentaris sobre la poca transparència dels seus sortejos o col·laboracions.

D'altra banda, cada vegada els usuaris són més reticents a aquesta mena de publicitat. El fet que intentin promocionar un producte sense avisar que es tracta d'un anunci o el fet de plagiar altres marques amb menys difusió per vendre més i augmentar els seus beneficis, ha fet trontollar la confiança dels internautes.


Comentaris

envia el comentari