La notícia més esperada que acaba de confirmar Jorge Javier Vázquez

El presentador català presentarà la gran final de 'GH VIP'

Jorge Javier Vázquez durant la gala de 'GH VIP' del 5-11-2019
Jorge Javier Vázquez tornarà per presentar la final de 'GH VIP'   | GTRES

Dijous que ve, Telecinco emetrà una de les finals més esperades de la història de 'Gran Hermano'. Adara, Alba Carrillo o Mila Ximénez, una de les tres guanyarà el concurs, tot i que el veritable guanyador d'aquesta edició és Jorge Javier Vázquez, que tornarà després de la seva segona operació per presentar la gran final.

El retorn més esperat

Jorge Javier Vázquez fa deu dies va passar per quiròfan, on es va sotmetre a la seva segona operació després de patir l'ictus, que en cap moment ha aconseguit allunyar-lo de la televisió. D'aquesta manera, i un cop recuperat, el pròxim 19 de desembre conduirà la final de 'GH VIP'. Tot i l'alegria de la tornada, el presentador català ha confessat que està patint una depressió i que s'està medicant, fet que no li impedeix treballar. Jorge Javier va revelar que el 2019 ha estat un any molt dur i que va ser a l'estiu quan va tocar fons. A partir d'aquí, va decidir posar-se en mans de professionals amb els quals fa teràpia.

  

El badaloní ja va advertir que es veia capaç de tornar per presentar la final i per sort, la seva salut li permetrà fer-ho. Les pròximes cites del programa són el diumenge a Telecinco on s'emetrà el debat presentat per Jordi González el dimarts i dimecres Lara Álvarez conduirà el 'Última Hora' i el dijous la gran final en mans de Jorge Javier Vázquez.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari