URGENT

🔴 Caos per la caiguda d'una palmera a la Diagonal

La Marató canvia de format i surt als carrers de Catalunya

Quim Masferrer presentarà l’edició del 2019 traslladant-se a Olot, Tàrrega, Reus i Barcelona al llarg del dia
Quim Masferrer viatjarà a Olot, Tàrrega, Reus i Barcelona per presentar La Marató 2019 | Cedida

 

Grans novetats a La Mataró de TV3. L’edició d’aquest 2019 estarà dedicada a les malalties minoritàries i el conductor del programa serà Quim Masferrer qui, com a gran sorpresa, deixarà de banda els platós de televisió per traslladar-se a quatre ciutats catalanes al llarg del dia. El català ja ho va avisar a la gala que es va dur a terme a principis de juny: «Us espero amb una marató com no l'has vista mai».

 

Olot, Tàrrega, Reus i Barcelona, protagonistes de La Mataró 2019

Els nous platós de La Marató seran quatre municipis determinats, un per cada província catalana. Concretament, Masferrer es desplaçarà fins a les instal·lacions esportives d’Olot (Garrotxa), al Teatre Ateneu de Tàrrega (Urgell), al Teatre Fortuny de Reus (Baix Camp) i al Casino l’Aliança del Poblenou de Barcelona (Barcelonès); des d’on el català compartirà amb tothom els testimonis de persones amb malalties minoritàries, juntament amb els de diversos metges especialistes i investigadors.

 

Després de realitzar «una marató dins La Marató», en paraules del mateix Masferrer, recorrent centenars de quilòmetres, Masferrer finalment arribarà a Barcelona on es durà a terme la darrera part del programa, demostrant que «La Mataró és capaç d’aconseguir l'organització social conjunta per tirar endavant amb èxit un projecte col·lectiu».

 

La Mataró mantindrà les seus telefòniques a les capitals de província i, a més, continuarà oferint en directe quinze hores de programació ininterrompuda. Tot i que en aquesta edició del 2019 es produirà en quatre punts diferents de Catalunya, des d’on es buscarà «entretenir amb la divulgació i el coneixement de les malalties minoritàries per sensibilitzar la població i fer créixer el marcador amb donacions per a la recerca biomèdica». Així, a Olot es durà a terme el partit de futbol dels famosos per La Mataró, a Tàrrega se centrarà la part cultural i artística del programa, mentre que Reus recollirà els continguts científics i mediàtics.

 

 

També et pot interessar...