El 'misteriós' nou projecte de Marc Ribas, el xef de moda de TV3

El presentador de 'Joc de cartes' ha anunciat a través de les xarxes que s'embarca en una nova aventura

Imatge promocional del cuiner català Marc Ribas
Marc Ribas ha anunciat un nou projecte professional | CatalunyaDiari

El cuiner de moda de TV3, Marc Ribas, està submergit en un nou i 'misteriós' projecte. Així ho anunciava a través de les xarxes socials sense revelar en cap moment de què es tractava. El presentador de 'Joc de cartes' i cuiner del programa 'Cuines', que s'emet cada migdia a TV3, inaugurava el maig de l'any passat el Panot Restaurant, un projecte en solitari ubicat a l'Hotel Casa Fuster de Barcelona.

A principis d'aquest mes de febrer, quan encara no fa un any de la posada en marxa del restaurant, Ribas, anunciava la posada en marxa d'un nouprojecte a través d'una foto, al seu compte d'Instagram. Una imatge que anava acompanyada d'un breu text que deixa obertes la porta a tot un seguit d'interpretacions, ja que el cuiner català no ha concretat en cap moment en què consisteix aquesta nova idea.

Guardant el secret fins a l'últim moment

Tot i el secretisme del xef, els seguidors no han dubtat en fer les seves deduccions i dir la seva sobre quin pot ser el nouprojecte de Ribas. La imatge deixa veure algunes de les joies que caracteritzen el famós cuiner del 'brutal!', entre elles, el català sol dur un gran anell. En aquest cas, llueix un anell amb una calavera i una polsera.

Alguns dels seguidors han preguntat si es dedicarà al «disseny de joies». Una proposta que acompanyada del missatge que ha deixat la marca de les joies que duu podria guanyar força pes: «Moltes gràcies macu i molta sort amb aquest nou projecte! Ja m'explicaràs!». Haurem d'esperar per conèixer en què consisteix la nova aventura del xef.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari